zatem odwrócili trasę! w zeszłym roku był podbieg Agrykolą i zbieg Łazienkowską. ale będzie jatkaKrasus pisze:Dziś kolega mi zwrócił uwagę na trasę - zbieg Akrykolą.
Bieg Konstytucji 3 Maja - Warszawa
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- krunner
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:53
No, ale to jest Nowy Jork. Nie ma się co rozwodzić - poziom zarobków, prestiż miasta, bez porównania. Maraton w Nowym Jorku to coś dla czego warto ... zacząć plan treningowy pod maratonLDeska pisze:krunner - a co powiesz na koszt maratonu w Nowym Jorku: 350 dolarów czyli około 1050 złotych
A 50 pln nie zniechęciło - 2476 zapisanych uczestników w tym momencie, WOSIR dobrze kombinuje
Dobrze, że napisaliście o tym zbiegu na Agrykoli, muszę tam się przejechać i to sobie obejrzeć, ja w sumie tych rejonów miasta nie znam
krunner
-
bczupa
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:49:21
- Życiówka w maratonie: 04:47:06
Zamiast kombinować jak tu sprzedać 3000 miejscówek za 50zł mogliby zwiększyć ilość osób startujących i zmniejszyć wpisowe - na 5km nie potrzeba nie wiadomo czego (wody, izo, bananów itp.) - mogliby spokojnie zorganizować bieg masowy dla 6000 albo i 9000 uczestników, przyciągnąć do miasta osoby z poza Warszawy, ale przy opłacie 50zł to nawet osoby z Warszawy mogą zrezygnować.krunner pisze:A 50 pln nie zniechęciło - 2476 zapisanych uczestników w tym momencie, WOSIR dobrze kombinuje![]()
Ja do tej pory się nie zapisałem, 50zł za 5km ? hmm, chyba uczczę pamięć biegając w tym czasie po parku Skaryszewskim albo gdzieś indziej ...
Dla mnie to zdzierstwo, promocja na koszt uczestników biegu. Równie dobrze mogliby nałożyć dodatkowy podatek dla pozyskania środków na obchody rocznicy Konstytucji 3 Maja.
-
Dota de Guapa
- Stary Wyga

- Kontakt:
A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
Dota de Guapa
http://oneginetatopa.blogspot.com/
- krunner
- Zaprawiony W Bojach

Fajna ta koszulka ? Nie będzie dużego obciachu w niej biec ? Ma jakieś symptomy bycia "termiczną" ?Dota de Guapa pisze:A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
krunner
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
a ktoś obiecywał że bedzie z imieniem?Dota de Guapa pisze:numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam,
i acis i hanes i tak robione są pewnie w tej samej fabryce gdzieś na tajlandiiDota de Guapa pisze: koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes...
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Buku85
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
Dota de Guapa pisze:A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
Do zobaczenia!
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

a jak były tam loga PKO, to nikt się nie oburzał że tych koszulek nie wyprodukowano w banku...
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
Dota de Guapa
- Stary Wyga

- Kontakt:
imienia na numerze nikt nie obiecywal, ale gdy zapisuje sie w sieci i duzo wczesniej to czesto organizatorzy sie staraja...
co do podkoszulki, to to takie "male niedopowiedzenie" bo jak widze logo asicsa to mysle ze to jest podkoszulka asicsa...moze nawina jestem...
co do podkoszulki, to to takie "male niedopowiedzenie" bo jak widze logo asicsa to mysle ze to jest podkoszulka asicsa...moze nawina jestem...
Dota de Guapa
- Buku85
- Wyga

Albo wzorcowo odwracasz kota ogonem i zwyczajnie bawią Cię takie lingwistyczne gierki, albo usprawiedliwiasz bardzo niesmaczne postępowanie organizatora. Czy kupując perfumy marki Yves Saint Laurent akceptujesz fakt, że sprzedano Ci podróbkę o takiej nazwie i zbliżonym zapachu?f.lamer pisze:a jak były tam loga PKO, to nikt się nie oburzał że tych koszulek nie wyprodukowano w banku...
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Fajny bieg! Troche za gorąco ale podobało się i mi i mojej 4-letniej córeczce.
dzieci też dostały medale, były maskotki które zagrzewały do biegu. Naprawdę udana rodzinna impreza. Trochę tłoczno na starcie, potem już dość dobrze. Oby więcej takich rodzinnych imprez - to nam wychowuje młodych biegaczy (i biegaczki
)
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
-
Klimer
- Wyga

Czołem,
też dzisiaj biegłem - upał niesamowity!
Wszystko mi się podobało, poza jednym aspektem. Zanim rozpoczęto odliczanie, do naszego, głównego biegu, rozpoczął się bieg dla niepełnosprawnych. Dopiero kiedy oni wystartowali, prowadzący wezwał wszystkich do powagi i odśpiewania hymnu. Rozumiem że organizacyjnie to bardziej pasowało, bo zwiększał sie dystans pomiędzy dwoma startami, ale czy naprawdę nie można było zrobić tego razem? Nikt z biegaczy nie obraził by się przecież gdybyśmy tę jedną minutę dodatkowo zaczekali.
też dzisiaj biegłem - upał niesamowity!
Wszystko mi się podobało, poza jednym aspektem. Zanim rozpoczęto odliczanie, do naszego, głównego biegu, rozpoczął się bieg dla niepełnosprawnych. Dopiero kiedy oni wystartowali, prowadzący wezwał wszystkich do powagi i odśpiewania hymnu. Rozumiem że organizacyjnie to bardziej pasowało, bo zwiększał sie dystans pomiędzy dwoma startami, ale czy naprawdę nie można było zrobić tego razem? Nikt z biegaczy nie obraził by się przecież gdybyśmy tę jedną minutę dodatkowo zaczekali.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach

Bieg fajny, jak powtarzał spiker "co za cudowna pogodę dziś mamy proszę Państwa"
Strasznie gorąco, chyba 25 st., czas poniżej oczekiwań zdecydowanie
Na minus brak stref startowych
krunner
Strasznie gorąco, chyba 25 st., czas poniżej oczekiwań zdecydowanie
Na minus brak stref startowych
krunner
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

czekaj czekaj, bo się gubięBuku85 pisze: Czy kupując perfumy marki Yves Saint Laurent akceptujesz fakt, że sprzedano Ci podróbkę o takiej nazwie i zbliżonym zapachu?
ktoś oszukał cię sprzedając ci możliwość udziału w imprezie biegowej, koszulkę technologiczną, czy perfumy?
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…