zatem odwrócili trasę! w zeszłym roku był podbieg Agrykolą i zbieg Łazienkowską. ale będzie jatkaKrasus pisze:Dziś kolega mi zwrócił uwagę na trasę - zbieg Akrykolą.

zatem odwrócili trasę! w zeszłym roku był podbieg Agrykolą i zbieg Łazienkowską. ale będzie jatkaKrasus pisze:Dziś kolega mi zwrócił uwagę na trasę - zbieg Akrykolą.
No, ale to jest Nowy Jork. Nie ma się co rozwodzić - poziom zarobków, prestiż miasta, bez porównania. Maraton w Nowym Jorku to coś dla czego warto ... zacząć plan treningowy pod maratonLDeska pisze:krunner - a co powiesz na koszt maratonu w Nowym Jorku: 350 dolarów czyli około 1050 złotych
Zamiast kombinować jak tu sprzedać 3000 miejscówek za 50zł mogliby zwiększyć ilość osób startujących i zmniejszyć wpisowe - na 5km nie potrzeba nie wiadomo czego (wody, izo, bananów itp.) - mogliby spokojnie zorganizować bieg masowy dla 6000 albo i 9000 uczestników, przyciągnąć do miasta osoby z poza Warszawy, ale przy opłacie 50zł to nawet osoby z Warszawy mogą zrezygnować.krunner pisze:A 50 pln nie zniechęciło - 2476 zapisanych uczestników w tym momencie, WOSIR dobrze kombinuje![]()
Fajna ta koszulka ? Nie będzie dużego obciachu w niej biec ? Ma jakieś symptomy bycia "termiczną" ?Dota de Guapa pisze:A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
a ktoś obiecywał że bedzie z imieniem?Dota de Guapa pisze:numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam,
i acis i hanes i tak robione są pewnie w tej samej fabryce gdzieś na tajlandiiDota de Guapa pisze: koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes...
Dota de Guapa pisze:A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
Do zobaczenia!
Albo wzorcowo odwracasz kota ogonem i zwyczajnie bawią Cię takie lingwistyczne gierki, albo usprawiedliwiasz bardzo niesmaczne postępowanie organizatora. Czy kupując perfumy marki Yves Saint Laurent akceptujesz fakt, że sprzedano Ci podróbkę o takiej nazwie i zbliżonym zapachu?f.lamer pisze:a jak były tam loga PKO, to nikt się nie oburzał że tych koszulek nie wyprodukowano w banku...
czekaj czekaj, bo się gubięBuku85 pisze: Czy kupując perfumy marki Yves Saint Laurent akceptujesz fakt, że sprzedano Ci podróbkę o takiej nazwie i zbliżonym zapachu?