Bieg Konstytucji 3 Maja - Warszawa

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krasus pisze:Dziś kolega mi zwrócił uwagę na trasę - zbieg Akrykolą.
zatem odwrócili trasę! w zeszłym roku był podbieg Agrykolą i zbieg Łazienkowską. ale będzie jatka ;)
PKO
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

LDeska pisze:krunner - a co powiesz na koszt maratonu w Nowym Jorku: 350 dolarów czyli około 1050 złotych
No, ale to jest Nowy Jork. Nie ma się co rozwodzić - poziom zarobków, prestiż miasta, bez porównania. Maraton w Nowym Jorku to coś dla czego warto ... zacząć plan treningowy pod maraton :hej:
A 50 pln nie zniechęciło - 2476 zapisanych uczestników w tym momencie, WOSIR dobrze kombinuje :hahaha:

Dobrze, że napisaliście o tym zbiegu na Agrykoli, muszę tam się przejechać i to sobie obejrzeć, ja w sumie tych rejonów miasta nie znam :grr:
krunner
bczupa
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:21
Życiówka w maratonie: 04:47:06

Nieprzeczytany post

krunner pisze:A 50 pln nie zniechęciło - 2476 zapisanych uczestników w tym momencie, WOSIR dobrze kombinuje :hahaha:
Zamiast kombinować jak tu sprzedać 3000 miejscówek za 50zł mogliby zwiększyć ilość osób startujących i zmniejszyć wpisowe - na 5km nie potrzeba nie wiadomo czego (wody, izo, bananów itp.) - mogliby spokojnie zorganizować bieg masowy dla 6000 albo i 9000 uczestników, przyciągnąć do miasta osoby z poza Warszawy, ale przy opłacie 50zł to nawet osoby z Warszawy mogą zrezygnować.

Ja do tej pory się nie zapisałem, 50zł za 5km ? hmm, chyba uczczę pamięć biegając w tym czasie po parku Skaryszewskim albo gdzieś indziej ...

Dla mnie to zdzierstwo, promocja na koszt uczestników biegu. Równie dobrze mogliby nałożyć dodatkowy podatek dla pozyskania środków na obchody rocznicy Konstytucji 3 Maja.
Obrazek
Dota de Guapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
Do zobaczenia!
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dota de Guapa pisze:A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
Fajna ta koszulka ? Nie będzie dużego obciachu w niej biec ? Ma jakieś symptomy bycia "termiczną" ?
krunner
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

Dota de Guapa pisze:numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam,
a ktoś obiecywał że bedzie z imieniem?
Dota de Guapa pisze: koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes...
i acis i hanes i tak robione są pewnie w tej samej fabryce gdzieś na tajlandii
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Justynaaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50

Nieprzeczytany post

2 w 1 :)
Asics to sponsor biegu, dlatego jest nadrukowane logo Asics'a na koszulce.
Awatar użytkownika
Buku85
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dota de Guapa pisze:A ja dzis odebralam pakiet, numer bez imienia - mimo, ze wczenie sie zapisalam, a teraz hit koszulka jest z NAPISEM asics z przodu firmy Hanes....
Do zobaczenia!
:lalala: humor wosirowców jak widać nie opuszcza...
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a jak były tam loga PKO, to nikt się nie oburzał że tych koszulek nie wyprodukowano w banku...
Now, self-destruction…
Dota de Guapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

imienia na numerze nikt nie obiecywal, ale gdy zapisuje sie w sieci i duzo wczesniej to czesto organizatorzy sie staraja...
co do podkoszulki, to to takie "male niedopowiedzenie" bo jak widze logo asicsa to mysle ze to jest podkoszulka asicsa...moze nawina jestem...
Awatar użytkownika
Buku85
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:a jak były tam loga PKO, to nikt się nie oburzał że tych koszulek nie wyprodukowano w banku...
Albo wzorcowo odwracasz kota ogonem i zwyczajnie bawią Cię takie lingwistyczne gierki, albo usprawiedliwiasz bardzo niesmaczne postępowanie organizatora. Czy kupując perfumy marki Yves Saint Laurent akceptujesz fakt, że sprzedano Ci podróbkę o takiej nazwie i zbliżonym zapachu?
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajny bieg! Troche za gorąco ale podobało się i mi i mojej 4-letniej córeczce. :) dzieci też dostały medale, były maskotki które zagrzewały do biegu. Naprawdę udana rodzinna impreza. Trochę tłoczno na starcie, potem już dość dobrze. Oby więcej takich rodzinnych imprez - to nam wychowuje młodych biegaczy (i biegaczki ;) )
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Klimer
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czołem,

też dzisiaj biegłem - upał niesamowity!

Wszystko mi się podobało, poza jednym aspektem. Zanim rozpoczęto odliczanie, do naszego, głównego biegu, rozpoczął się bieg dla niepełnosprawnych. Dopiero kiedy oni wystartowali, prowadzący wezwał wszystkich do powagi i odśpiewania hymnu. Rozumiem że organizacyjnie to bardziej pasowało, bo zwiększał sie dystans pomiędzy dwoma startami, ale czy naprawdę nie można było zrobić tego razem? Nikt z biegaczy nie obraził by się przecież gdybyśmy tę jedną minutę dodatkowo zaczekali.
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bieg fajny, jak powtarzał spiker "co za cudowna pogodę dziś mamy proszę Państwa" :hahaha:
Strasznie gorąco, chyba 25 st., czas poniżej oczekiwań zdecydowanie :lalala:
Na minus brak stref startowych
krunner
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Buku85 pisze: Czy kupując perfumy marki Yves Saint Laurent akceptujesz fakt, że sprzedano Ci podróbkę o takiej nazwie i zbliżonym zapachu?
czekaj czekaj, bo się gubię
ktoś oszukał cię sprzedając ci możliwość udziału w imprezie biegowej, koszulkę technologiczną, czy perfumy?
Now, self-destruction…
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ