falstartujacemu Usainowi nie udalo sie popsuc wilanowskiej imprezy wielkie brawa i uklony dla Organizatorow za tak doskonale przygotowane przedsiewziecie!!!
co prawda nie jest to istotne, bo biegi byly mocno zabawowe i luzackie (prosze wiec nie odbierac mojej uwagi jako atak na organizatorow czy cos w ten desen - peace and love ), ale faktem jest, ze wyniki sa srednio rzeczywiste Weronika w biegu na mile byla zdecydowanie szybsza niz 5'55'', moj pomiar tez nie zgadza sie przynajmniej o 4-5 sekund, i nie jestesmy jedyne, ktorym wynik oficjalny dodal troche w stosunku do tego, co wyswietlilo sie na stoperze za meta
a moj Wojtek jest jednoczesnie dwudziesty szosty i trzydziesty osmy w kategorii Open Mezczyzn
tak czy inaczej impreza byla fajowska, oby wiecej takich tylko na nastepne mniej fotoreporterow i kamerzystow prosimy
Ja niestety nie mogę sprawdzić czy mój wynik się zgadza, bo nie uruchomiłam stopera, myśląc właśnie o zabawowym charakterze biegów, w których brałam udział . Ale fakt, świetnie się bawiłam i oby takich imprez było więcej, bo nieczęto mam okazję pobiegać na milę. Duże gratulacje dla Organizatorki
A ja ręczę głową za prawidłowe wyniki wszystkich biegów, ponieważ sam je mierzyłem i dokładnie stoper został włączony w momencie wystrzału pistoletu i wyłączony w momencie przekroczenia mety przez każdą zawodniczkę i zawodnika. Pozdrawiam. Sędzia Główny Zawodów. Jarosław Żórawski.
W takim razie pewnie zostaly zle spisane/posegregowane/(...), bo ja moge reczyc glowa, ze NIE sa prawidlowe ale tak jak napisalam wczesniej, to naprawde nie jest wazne. Nie robmy z tego zagadnienia, bo nie warto - to nie byly Mistrzostwa Swiata, a impreza tak czy inaczej byla wyjatkowo fajna i ciesze sie, ze moglam wziac w niej udzial