Nie było takich mapekssokolow pisze:myślę że do artykułu warto by było dołączyć czytelną mapkę przebiegu tars![]()

Nie było takich mapekssokolow pisze:myślę że do artykułu warto by było dołączyć czytelną mapkę przebiegu tars![]()
sędzia jak zobaczył kenijczyków to skierował ich niewiadomo gdziessokolow pisze:kurcze ale są też plusy... - wyobraźcie sobie dobiec na metę 10'tki i być sklasyfikowanym przed Henrykiem Szostemja bym się dzieciom chwalił do końca życia
no i maraton też fajny - z czasem <3h można było być w pierwszej 30'stce !! to jest już wynik !!
a co się stało że żaden etiopczyk tam nie wygrał tych 12000 ? biegał za kładem ? :D
ja w zeszłym roku z czasem 2:50 byłe 11 (13 liczac 2 kobiety które mnie wyprzedziły ) .ssokolow pisze:
no i maraton też fajny - z czasem <3h można było być w pierwszej 30'stce !! to jest już wynik !!
Kod: Zaznacz cały
Informacja od Organizatora Wykonawczego i Dyrektora Maraton// 18.05.2009
Drodzy Biegacze,
mamy świadomość problemów które sygnalizują Uczestnicy biegów towarzyszących. Przykro nam, że nie wszyscy mogli w pełni cieszyć się maratońskim świętem.
W tej chwili zbieramy wszystkie uwagi od Uczestników. Ustosunkujemy się do nich w trybie pilnym, jak tylko potwierdzimy je i wyjaśnimy przyczyny zaistniałych problemów. Jeszcze dziś opublikujemy oświadczenie, zawierające wszytkie informacje.
Szymon Walkiewicz, Prezes Walk Group
Przemysław Walewski, Dyrektor Maratonu
Adam Klein pisze:Nie wiem dlaczego choćby KBArturówek od dawna nie dostał tej imprezy do organizowania - jestem pewien, że wtedy wszystko byłoby ok.
Chwile myślałem czy pisać coś czy nie - jako redakcja. Bo mamy taki zwyczaj w biegowym środowisku że wszyscy wszystkich głaszczą po plecach i mówią jaka świetna impreza itp itd. Zawsze wtedy słyszę, że musimy chwalić bo że komuś się chce organizować itp itd.
Nie wiem jako to się dzieje ale w zakresie biegowych inicjatyw mBank jest specjalistą od kładzenia dobrych z gruntu inicjatyw (jak choćby położenie grupy mBanku Teamu).
Pewnie Przemysław Walewski byłby w stanie wyjaśnić przyczyny tej klęski. Ja mogę tylko spróbować wymyślić, że tam po prostu nie było wiadomo kto za co jest odpowiedzialny. Coś robił mBank, coś robiła Walk Group, co robił Przemysław Walewski z którym postaramy się skontaktować
Wszystkich Łodzian namawiam jeszcze raz - zróbcie dobrą dychę, takiego biegu brakuje. Pomożemy.
Tak, ale był powód.restarter pisze:Cześć Adam,
jakoś nie skontaktowałeś się ze mną, choć mój numer telefonu jest na stronie maratonu .
mimo iż w maratonie nie brałem udziału znam kilka osób które w nim startowało, i w niedziele zanim jeszcze na forach i stronach pojawiły się wiadomości o "pewnych nieścisłościach" na tym maratonie, słyszałem już o nich od biegaczy którzy w nim biegli z deklaracją że to ostatni maraton w tym mieście.restarter pisze:Cześć Adam,
jakoś nie skontaktowałeś się ze mną, choć mój numer telefonu jest na stronie maratonu . Zalogowałem się zatem na Twoje forum i czekam na pytania. Nie wiem, dlaczego chcesz pogrzebać maraton w Łodzi, a namówić do "dyszki"? Współpracowałem z KB Arturówkiem, który dotąd byl w odstawce. Zerknij na stronę maratonu. Nie porozmawiałeś z nimi.
Portal, to nie tylko formułowanie opinii na forum.
Myślałem, że przynajmniej środowisko biegaczy nie podda się wolnej amerykance, jak w innych środowiskachPrzynajmniej ja wyznaję taką zasadę.
Ze sportowym pozdrowieniem
Przemek Walewski
Dobretomcio pisze: Panienka z punktu na pytanie "Gdzie zdać chip?", odpowiedź:"A co to jest chip?"
pytania trzeba było zadawać PRZED biegiem - np. pokazać mapke i zapytać co o niej myślimyrestarter pisze:jakoś nie skontaktowałeś się ze mną, choć mój numer telefonu jest na stronie maratonu . Zalogowałem się zatem na Twoje forum i czekam na pytania. Nie wiem, dlaczego chcesz pogrzebać maraton w Łodzi, a namówić do "dyszki"?