Bieg Trzech Kopców
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
- Życiówka w maratonie: brak
Transport w czasie IV Międzynarodowych Otwartych Mistrzostw Krakowa w Biegu Górskim
Dla kibiców chcących dostać się spod Szkoły Podstawowej nr 29 (Biura Zawodów) na metę biegu (pod Kopiec Piłsudskiego do Lasu Wolskiego) zostanie zorganizowany transport. O godz. 10.40 (10 minut po starcie) sprzed Szkoły odjedzie autobus.
W strefę mety (teren lasu) nie ma możliwości wjazdu prywatnych samochodów.
Od godziny 13.00 z mety pod Kopcem Piłsudskiego kursować będą autobusy m.in. pod Szkołę (dla osób, które zostawią samochód przy Szkole), a także na Cichy Kącik skąd kursują tramwaje i autobusy (Na chwilę obecną linie: 2, 15, 73, 102 i 159) oraz na ul. Podchorążych do siedziby WKS Wawel, gdzie będzie możliwość skorzystania z natrysków.
Dla kibiców chcących dostać się spod Szkoły Podstawowej nr 29 (Biura Zawodów) na metę biegu (pod Kopiec Piłsudskiego do Lasu Wolskiego) zostanie zorganizowany transport. O godz. 10.40 (10 minut po starcie) sprzed Szkoły odjedzie autobus.
W strefę mety (teren lasu) nie ma możliwości wjazdu prywatnych samochodów.
Od godziny 13.00 z mety pod Kopcem Piłsudskiego kursować będą autobusy m.in. pod Szkołę (dla osób, które zostawią samochód przy Szkole), a także na Cichy Kącik skąd kursują tramwaje i autobusy (Na chwilę obecną linie: 2, 15, 73, 102 i 159) oraz na ul. Podchorążych do siedziby WKS Wawel, gdzie będzie możliwość skorzystania z natrysków.
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
Cześć,
następnym razem musimy się jakoś konkretniej umówić, bo nie znając Waszych numerów nie miałem nawet jak Was znaleźć. Bieg był super! Miał swoje plusy jak i minusy
.
Pozdrawiam,
Lejek
następnym razem musimy się jakoś konkretniej umówić, bo nie znając Waszych numerów nie miałem nawet jak Was znaleźć. Bieg był super! Miał swoje plusy jak i minusy

Pozdrawiam,
Lejek
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
Cześć,
jak na warunki krakowskie, to był górski
, albo pagórkowaty... Jakby te podbiegi były na pętlach i te pętle 3 razy trzeba byłoby pokonać, to już by tak różowo nie wyglądało wszystko.
Osobną kwestią jest to, że nie ma wyników dalej... No i nie mogłem żadnego Toi-Toia na mecie zlokalizować...
Najlepsze było jak wcinałem grochówkę. Siedzę, jem, a tu nagle spiker czyta, że właśnie dobiegam do mety (czyta moje imię i nazwisko) i mówi, że z klubu "bieganie.pl" - znakomity portal biegowy, etc... Miałem trochę ubawu
.
Pozdrawiam,
Lejek
jak na warunki krakowskie, to był górski

Osobną kwestią jest to, że nie ma wyników dalej... No i nie mogłem żadnego Toi-Toia na mecie zlokalizować...
Najlepsze było jak wcinałem grochówkę. Siedzę, jem, a tu nagle spiker czyta, że właśnie dobiegam do mety (czyta moje imię i nazwisko) i mówi, że z klubu "bieganie.pl" - znakomity portal biegowy, etc... Miałem trochę ubawu

Pozdrawiam,
Lejek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Wg definicji z Biegi Górskie bieg górski powinien mieć sumę przewyższeń co najmniej 5% w stosunku do dystansu. Są też chyba wymagania co do maksymalnego udziału nawierzchni asfaltowej, maksymalnych nachyleń. IAAF określa zasady chyba w dokumencie nr 250.10 ale nie mogę się go doszukać. Według tego Kraków wygląda więc marnie, Garmin podliczył mi +262/-142, asfalt był na większości dystansu.Bogil pisze:...był to górski bieg czy nie??
pozdrawiam