http://ergo-sklep.pl/portal/5
Jeśli się ktoś odnajdzie na zdjęciach to można uzyskać za darmo zdjęcia w większej rozdzielczości

Współczuję, ale ... pomyśl, że do biegu nie przystąpiło ponad 2 tys. osób. Co ci biedni organizatorzy mają zrobić ? Czekać, aż wszyscy się zgłoszą po swoje pakiety ?Kosteczka pisze:Zawiodłam się na uczciwości organizatorów BW. Ze względu na okoliczności zwane "siłą wyższą" (wypadek samochodowy) nie byłam w stanie ani odebrać pakietu ani wziąć udziału w BW; chciałam jednak teraz odebrać swój pakiet
Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Pakiet był tylko dla niej (pokój moze wziąć każdy po anulowaniu) więc czekał az do końca na odbiór. Pytanie, co z nim zrobili, że nie może go odebraćkrunner pisze:Współczuję, ale ... pomyśl, że do biegu nie przystąpiło ponad 2 tys. osób. Co ci biedni organizatorzy mają zrobić ? Czekać, aż wszyscy się zgłoszą po swoje pakiety ?Kosteczka pisze:Zawiodłam się na uczciwości organizatorów BW. Ze względu na okoliczności zwane "siłą wyższą" (wypadek samochodowy) nie byłam w stanie ani odebrać pakietu ani wziąć udziału w BW; chciałam jednak teraz odebrać swój pakiet
Tak jakbyś wykupiła nocleg w hotelu, nie przyjechała w omówionym terminie, a potem żądała, żeby Ci tę noc oddali za tydzień...
krunner
no właśnie. czekał do końca. i się nie doczekał.Gife pisze:Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Pakiet był tylko dla niej (pokój moze wziąć każdy po anulowaniu) więc czekał az do końca na odbiór.
krunner pisze: Współczuję, ale ... pomyśl, że do biegu nie przystąpiło ponad 2 tys. osób. Co ci biedni organizatorzy mają zrobić ? Czekać, aż wszyscy się zgłoszą po swoje pakiety ?
Co z tego... skoro nie można było odebrać pakietu w dniu biegu? Jest to jawne dyskryminowanie przyjezdnych. Wymusza wynajem noclegu lub dojazd do W-wy 2 razy. Raz po pakiet, a następnie na start co znacznie podnosi koszty. Bez sensu...kisio pisze:Odbiór pakietów trwał ponad trzy tygodnie! Chyba w żadnym innym biegu w Polsce nie można tak długo odbierać pakietów.
Prawdopodobnie chodzi o jednoczesne "własnoręczne podpisanie Zaświadczenia o braku przeciwwskazań do uczestnictwa w biegu, które będzie dostępne w Biurze Zawodów albo przedstawienie podczas weryfikacji zaświadczenia lekarskiego o braku przeciwwskazań do uczestnictwa w biegu".kisio pisze: Poza tematem - nie rozumiem dlaczego w Polsce nikt nie oferuje przesyłania pakietów startowych kurierem za dodatkową opłatą.
Można za to spokojnie odebrać przez znajomego. Sam odbierałem dla kilku osób (jak co rok zresztą). Do Berlina na maraton też musisz przyjechać dzień wcześniejIwan pisze: Co z tego... skoro nie można było odebrać pakietu w dniu biegu? Jest to jawne dyskryminowanie przyjezdnych. Wymusza wynajem noclegu lub dojazd do W-wy 2 razy. Raz po pakiet, a następnie na start co znacznie podnosi koszty. Bez sensu...
1. Nie wszyscy mają znajomych w stolicy.kisio pisze:Można za to spokojnie odebrać przez znajomego. Sam odbierałem dla kilku osób (jak co rok zresztą). Do Berlina na maraton też musisz przyjechać dzień wcześniejIwan pisze: Co z tego... skoro nie można było odebrać pakietu w dniu biegu? Jest to jawne dyskryminowanie przyjezdnych. Wymusza wynajem noclegu lub dojazd do W-wy 2 razy. Raz po pakiet, a następnie na start co znacznie podnosi koszty. Bez sensu...![]()
Wcale mnie to nie dziwi zresztą, już widzę te statystyczne 8000 ludzi, którzy wpadną na pomysł odbioru pakietu przed biegiem...
Porównuję największą biegową imprezę w Polsce do największej biegowej imprezy w NiemczechIwan pisze: 2. Nie porównuj Maratonu w Berlinie do zwykłego biegu na 10 km propagującego bieganie. Inny prestiż, inna liczba uczestników - choć koszt dojazdu (i czas) wcale nie większy - jeśli ktoś ruszał np. z Poznania.