Marathon de Paris 2016

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
sebwaw
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:04
Życiówka w maratonie: 3:43:24

Nieprzeczytany post

Marc.Slonik pisze:Koszulkę na bieg śniadaniowy odbierało się w ubiegłym roku na osobnym stoisku. Wystarczył, o ile pamiętam, dokument ze zdjęciem.
To się na pewno zmieniło. W międzyczasie przyszedł mail z pogrubionym i podkreślonym zdaniem, że trzeba też przynieść wydrukowany kwit :)
PKO
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

w zeszłym roku faktycznie wystarczył dowód- który zresztą zgubiłam na biegu śniadaniowym :hej: :hahaha: :taktak:

ale skoro teraz jest wymagany wydrukowany kwitek to dla spokoju zabierzcie ze sobą

i powodzenia dla Wszystkich !!

do Paryża jeszcze kiedyś wrócę :taktak:
Awatar użytkownika
Marc.Slonik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:12
Życiówka w maratonie: 3:23:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Popełnił już ktoś może jakąś relację? Bardzo ciekaw jestem jak wyglądało to w tym roku.
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Byłem, przebiegłem - świetna impreza :hej: Relacji nigdzie nie pisałem, bieg na zawsze zostanie w pamięci, coś pięknego.
Wczoraj wróciłem do domu, trzeba było wrócić do rzeczywistości.
Jeśli interesują Cię kwestie porównania z poprzednią edycją to napisz proszę co dokładnie byś chciał wiedzieć a skrótowo może odpowiem ;)
Awatar użytkownika
Piotr-Fit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:30
Życiówka w maratonie: 3:00:56
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Marc.Slonik pisze:Popełnił już ktoś może jakąś relację? Bardzo ciekaw jestem jak wyglądało to w tym roku.
Że tak powiem, znajomy znajomego ;) był i napisał:
http://bwotr.pl/bieganie/40-paris-marathon-relacja/

w sporej części pokrywa się z moim wyjazdem (choć my byliśmy kilka dni na spokojnie)
ku chwale biegania :)
Blog: https://piotrstanek.pl/
Tomek78
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Świetnie się to czyta. Obok Berlina, to moje drugie marzenie.
Może w następnym roku się uda być na tak wielkiej imprezie, zacieram rączki!
Biegam, nie palę. Zdrowo się odżywiam i prowadzę małego bloga odesmoxan. ;-)
Awatar użytkownika
Marc.Slonik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:12
Życiówka w maratonie: 3:23:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piotr-Fit pisze:
Marc.Slonik pisze:Popełnił już ktoś może jakąś relację? Bardzo ciekaw jestem jak wyglądało to w tym roku.

w sporej części pokrywa się z moim wyjazdem (choć my byliśmy kilka dni na spokojnie)
Rzeczywiście fajna relacja. Poczułem się jakbym tam znowu był. Zdziwiło mnie tylko trochę, że przy tych wszystkich względach bezpieczeństwa można było odebrać pakiet za kogoś. Wydaje mi się, że w zeszłym roku na stoisku gdzie podbijali certyfikaty medyczne trzeba było pokazać dowod tożsamości, ale może pamięć mi szwankuje.
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Marc.Slonik pisze:
Piotr-Fit pisze:

Rzeczywiście fajna relacja. Poczułem się jakbym tam znowu był. Zdziwiło mnie tylko trochę, że przy tych wszystkich względach bezpieczeństwa można było odebrać pakiet za kogoś. Wydaje mi się, że w zeszłym roku na stoisku gdzie podbijali certyfikaty medyczne trzeba było pokazać dowod tożsamości, ale może pamięć mi szwankuje.
W tym roku jak okazywałem certyfikat od lekarza również zostałem poproszony o okazanie dowodu osobistego. Nie wiem jak to było z odebraniem pakietu za kogoś.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ