Komentarz do artykułu 32 kilometr, wyścig się zaczyna ! Zapraszamy na specjalny punkt kibicowania !
- janekowalski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:38:26
- Życiówka w maratonie: 02:59:42
- Kontakt:
Negative split od wielu lat promuje Jerzy Skarżyński w swoich publikacjach.
www.sznrunner.blogspot.com - mój biegowy blog
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Bedziemy mieli piękne broszury KnowYourPace designed by największy guru od biegowych projektów czyli słynny Kociemba, produced by famous Paweł Zach 
Zapraszamy wszystkich na 32 kilometr 27 września.

Zapraszamy wszystkich na 32 kilometr 27 września.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:06
- Życiówka w maratonie: 3:44:37
Strategia Negative Split
Ważna sprawa ten NS
Tylko jak to wygląda w praktyce.
Zerknąłem w wyniki tegorocznego maratonu wrocławskiego. Porównałem czas przebiegnięcia pierwszej i drugiej połówki. Przejrzałem pierwszą setkę zawodników. Iluż znalazłem takich, których czas na drugiej połówce był lepszy niż na pierwszej?
7 (słownie: siedmiu) i trzech, którzy byli blisko tego. Na stu zawodników tej pierwszej setki.
Pierwsza setka, czyli zawodnicy, którzy coś biegają, coś wiedzą o bieganiu maratonów.
Ważna sprawa ten NS
Tylko jak to wygląda w praktyce.
Zerknąłem w wyniki tegorocznego maratonu wrocławskiego. Porównałem czas przebiegnięcia pierwszej i drugiej połówki. Przejrzałem pierwszą setkę zawodników. Iluż znalazłem takich, których czas na drugiej połówce był lepszy niż na pierwszej?
7 (słownie: siedmiu) i trzech, którzy byli blisko tego. Na stu zawodników tej pierwszej setki.
Pierwsza setka, czyli zawodnicy, którzy coś biegają, coś wiedzą o bieganiu maratonów.
10km: 44:46
HM: 1:39:32
M: 3:44:37
HM: 1:39:32
M: 3:44:37