Komentarz do artykułu Sztafeta Maratońska EKIDEN 2015, Warszawa 9-10 maja

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

Biegłem w zeszłym roku dzięki zaproszeniu grupy "Tata w ETE" i bardzo miło wspominam.
Pewnie dlatego, że biegliśmy dla zabawy, a nie po wynik. I dzięki temu, na luzie, udało mi się zrobić życiówkę na 5km.

Organizacja na 4+, bo było trochę bałaganu w strefie zmian - za dużo podchodziło osób, dla których "jeszcze nie teraz" lub "chcę tylko popatrzeć".

W tym roku też bym z chęcią pobiegł w grupie rekreacyjnej - może się coś trafi...
A jakby to była grupa marszobiegowa to bym mógł przy okazji zrobić swoje dodatkowe badania dotyczące efektywności przerw na marsz w biegach do 10km.
honey_boo_boo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 52
Życiówka w maratonie: 4:15

Nieprzeczytany post

Zamiast podawać ile drużyn zapisało accenture co nie ma sensu bo pewnie zapłacą za 5 może 6 spośród nich i ta ich promocja jest tyle warta, co zeszłoroczny śnieg (w zeszłym roku można się bylo doszukać 4 druzyn z tej firmy) może napisalibyście dokładnie jaka będzie trasa tzn czy uwzględni słynny podbieg :hahaha: skoro macie prziecieki o ulicach, to może coś więcej?
doggy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

honey_boo_boo pisze: :hahaha: skoro macie prziecieki o ulicach, to może coś więcej?
przecież wszystko jest na stronie biegu .... http://www.ekiden.pl/trasa-ekiden-2015
absolutyrun
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktoś ma do oddania rezerwację pakietu startowego na Ekiden 2015. Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ