NY City Half 2015

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej, czy ktoś wybiera się na półmaraton do Nowego Jorku? (15 marca 2015).
zapisałam się od czapy zupełnie, a tu mnie wylosowali i trzeba lecieć :bum:
Jeśli ktos jest chetny połączyć siły na jakieś zwiedzanie/ zakupy/ rozbiegania po Central Parku w tygodniu przed zawodami to zapraszam. Planuję być 7-16/03.
PS i może ktoś ma patent na noclegi w rozsądnej cenie ?

Anja
PKO
Tusia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Hej Anja, tutaj znajdziesz informacje o tanich noclegach. I ogolnie co i jak zobaczyc z budzetem :)

https://littletownshoes.wordpress.com/2 ... ego-jorku/
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

Tusia, znam te stronę i często przeglądam. Bardzo sympatyczne notki o NY, dużo ciekawostek i praktycznych informacji, faktycznie sa tez patenty na budżetowe zwiedzanie :) finalnie lecę na krócej: 11-16/03 zdecydowałam sie na hotel 1,5 km od central parku, zeby rano przed zwiedzaniem trochę potruchtać. Ceny kosmiczne ale tanie hostele tez nie sa takie tanie, za to głośne , niewygodne, czasem średnio czyste.
Trochę sie martwie ze od łażenia przez 4 dni nogi mi odpadną przed biegiem, trzeba bedzie w sobotę zrobic jakies zwiedzanie na siedząco: double deker albo prom na staten island :)
rufuz

Nieprzeczytany post

nie mniej ciekawa jest ścieżka wzdłuż zachodniej części Manhattanu. ja następnym razem znajdę jakis hotel na Brooklynie. Ostatnio dokładniej "obszedłem" ta dzielnice. Dobre hotele znacznie tańsze a dzielnica równie ciekawa co Manhattan.
Zycze powodzenia.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ