No to jest nas więcej. Ja urwałem 1:31 z 50:32 na 49:01fantom pisze:No to ja podobnie z 51:49 na 47:47. Teraz czekam na Bieg Fabrykanta i bede probowal lamac 45

Dzięki za wspólne bieganie!
Pozdrawiam,
Sławek
Iwan - opisałeś trasę dokładnie tak jak wyglądała w rzeczywistości. Dzięki serdeczneIwan pisze:slaweko jak Ci się trasa podobała? Dobry opis Ci dałem?
Ja startowałem jeszcze w imprezie "Łódź Maraton Dbam o Zdrowie" w 2011 w biegu na 10 km (Adidas 10K), a w 2012 w maratonie. Oba dystanse polecam. Meta w Hali Arena. Super sprawa! Trasy też fajne.slaweko pisze:A jaki jeszcze bieg ewentualne poleciłbyś w Łodzi? Z takich z tzw. rozsądnym dystansem (jak dla mnie max. półmaraton).Iwan pisze:Cieszę się, że Ci się podobało. Wpadaj częściej na biegi do Łodzi.
Sławek
Tak. To też zdecydowanie fajne biegi z uwagi choćby na lokalizację - Łagiewniki (największy kompleks leśny w granicach miasta w Europie).wolf1971 pisze:Półmaraton Szakala dookoła Lasu Łagiewnickiego (cross), Bieg Sylwestrowy (po Lesie Łagiewnickim)...
dodałbym jeszcze Bieg Fabrykanta, który odbędzie się 1 września na dystansie 10 kmwolf1971 pisze:Półmaraton Szakala dookoła Lasu Łagiewnickiego (cross), Bieg Sylwestrowy (po Lesie Łagiewnickim), Adidas 10K (szosowy)
A będzie impreza jak ostatnio?:)sobek pisze:dodałbym jeszcze Bieg Fabrykanta, który odbędzie się 1 września na dystansie 10 kmwolf1971 pisze:Półmaraton Szakala dookoła Lasu Łagiewnickiego (cross), Bieg Sylwestrowy (po Lesie Łagiewnickim), Adidas 10K (szosowy)