Maraton w Pradze
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja lubię biegać w nowych miejscach przez co jest ciekawiej. Chciałbym pobiec max 4h. Biegam dla przyjemności, nie dla wyników. Termin mi pasuje idealnie więc chyba zostanę przy tym biegu. Do zobaczenia na starcie:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Pragę trochę znam, więc jak dla przyjemności i relaksu, to trasa jest rewelacyjna - wszystkie najważniejsze i najładniejsze miejsca w mieście przebiegniesz
Co do czysto sportowych atrybutów, to jest kręta, kilka drobnych podbiegów i zbiegów, które dla debiutanta mogą być męczące, są fragmenty po kostce brukowej, a do tego nad Wełtawą może trochę wiać.
Mimo to sam marzę sobie o debiucie tam (raczej nie w tym roku). Jakby co, to wcześniej jest półmaraton, gdzie trasa właściwie się pokrywa i na to chyba się już skuszę

Mimo to sam marzę sobie o debiucie tam (raczej nie w tym roku). Jakby co, to wcześniej jest półmaraton, gdzie trasa właściwie się pokrywa i na to chyba się już skuszę

-
- Wyga
A moze warto sprawdzic najpierw polmaraton? 31 marca w Pradze, trasa jest ta sama (oczywiscie polowa
) co calego maratonu. Ja na maj nie jestem jeszcze gotowa ale w marcu biegne, ktos przyjezdza?