Maraton w Pradze

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Odnośnie Pragi 2012r. Szukam transportu 725297349.
PKO
jankes88
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja lubię biegać w nowych miejscach przez co jest ciekawiej. Chciałbym pobiec max 4h. Biegam dla przyjemności, nie dla wyników. Termin mi pasuje idealnie więc chyba zostanę przy tym biegu. Do zobaczenia na starcie:)
skalpel
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pragę trochę znam, więc jak dla przyjemności i relaksu, to trasa jest rewelacyjna - wszystkie najważniejsze i najładniejsze miejsca w mieście przebiegniesz ;) Co do czysto sportowych atrybutów, to jest kręta, kilka drobnych podbiegów i zbiegów, które dla debiutanta mogą być męczące, są fragmenty po kostce brukowej, a do tego nad Wełtawą może trochę wiać.

Mimo to sam marzę sobie o debiucie tam (raczej nie w tym roku). Jakby co, to wcześniej jest półmaraton, gdzie trasa właściwie się pokrywa i na to chyba się już skuszę :oczko:
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A moze warto sprawdzic najpierw polmaraton? 31 marca w Pradze, trasa jest ta sama (oczywiscie polowa :hahaha: ) co calego maratonu. Ja na maj nie jestem jeszcze gotowa ale w marcu biegne, ktos przyjezdza?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ