VI Bieg Siemaszki, Kraków 6.09.09

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
siemaszka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zapraszamy na VI edycję Biegu Siemaszki, która odbędzie się 6 września 2009 w Krakowie.

Start: Smocza Jama, godz. 10:00
Trasa: Kraków - Piekary (13km)

Regulamin biegu i wszelkie informacje dostępne są na stronie internetowej z poprzedniej edycji biegu www.biegsiemaszki.pl (aktualna strona w przygotowaniu).

Serdecznie zachęcamy do wzięcia udziału w tegorocznej edycji!
PKO
siemaszka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Informujemy,że jest już dostępna nowa strona Biegu Siemaszki. Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i wzięcia udziału w imprezie!

www.biegsiemaszki.pl
mociej
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Rzeczy z depozytu będzie można odebrać na mecie?
siemaszka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak, na pewno zostaną przewiezione, jak co roku :)
MagdaBG
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy amatorzy też są mile widziani? :) Biegam od 2,5 miesiąca. Chciałabym się sprawdzić i zorientować jak wyglądają takie imprezy, jaka panuje atmosfera itd. Czy w takich imprezach startuje dużo takich amatorów jak ja czy będę sobie raczej sama biec na szarym końcu ?:))
Czy jest może coś co powinnam wiedzieć przed pierwszym takim startem? Coś, co np. dla Was wydaje się oczywiste, a dla mnie jeszcze niekoniecznie? ;)
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MagdaBG pisze:Czy amatorzy też są mile widziani? :) Biegam od 2,5 miesiąca. Chciałabym się sprawdzić i zorientować jak wyglądają takie imprezy, jaka panuje atmosfera itd. Czy w takich imprezach startuje dużo takich amatorów jak ja czy będę sobie raczej sama biec na szarym końcu ?:))
Czy jest może coś co powinnam wiedzieć przed pierwszym takim startem? Coś, co np. dla Was wydaje się oczywiste, a dla mnie jeszcze niekoniecznie? ;)
Na takich biegach to startują głównie amatorzy:) dla których bieganie jest po prostu przede wszystkim dobrą zabawą:) A co jest najważniejsze w takich startach? Szczególnie gdy są to pierwsze zawody to trzeba pamiętać by nie zacząć za szybko, adrenalina na pewno będzie bardzo duża i o zbyt szybki początek jest łatwo. Zaczyna się za szybko, choć wydaje się że biegnie się normalnym tempem a do tego nie czuje się zmęczenia, dopiero pózniej okazuje się że przesadziliśmy. Najważniejsze to po prostu biec spokojnie, swoim tempem i nie patrzeć na innych:) Bieg Siemaszki w zeszłym roku był moim 4 startem jak dobrze pamiętam, więc jeszcze nie miałem tak dobrego wyczucia i zacząłem zdecydowanie za szybko. Do 6km było ok, ale pózniej było fatalnie... A końcówka biegu dawała mocno w kość:) Było ciężko ale dałem radę:)
MagdaBG
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bardzo dziękuję :). Pozdrawiam.
siemaszka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przypominamy,że Bieg Siemaszki już za tydzień! :)
Wszystkich zastanawiających się nad udziałem serdecznie zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i do zapisów!
Do zobaczenia pod Smoczą Jamą!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ