Komentarz do artykułu II PRASKA DYCHA już 14 grudnia
-
- Wyga
Bieg ogólnie bardzo fajny. Kto to siedział na tym samochodzie NIKE i prowadził rozgrzewkę a potem komentował bieg? Spoko koleś, naprawdę pozytywnie śmieszny i z dystansem do samego siebie
Ja bym spróbował na jego miejscu sił w kabarecie
Skecz o bieganiu ma już gotowy...
W sumie same pozytywy. No może tylko ta koszulka
Nie żebym narzekał, będę miał co zakładać pod bluzę...

W sumie same pozytywy. No może tylko ta koszulka

- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
sie gra, sie maNagor pisze:Ło Jezu, jaki Ty wielki jesteś!

dokłądnie, ja będę miał moją pierwszą pidżamkę fit-drybols pisze:No może tylko ta koszulka Nie żebym narzekał, będę miał co zakładać pod bluzę...

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ten koleś to Kuba Wisniewski:
http://bieganie.pl/statystyka/index.php ... er_id=1444
Mój komentarz związany jest ze zwysiężczynia wśród kobiet - dawno nie widziałem żeby dziewczyna tak ładnie biegła. Tak bym powiedział "Kenijsko"
Oooco - powinienes zmienic swojego avatara na forum bo wyglądasz tu na "dziada" a Ty młody chłopak jesteś.
http://bieganie.pl/statystyka/index.php ... er_id=1444
Mój komentarz związany jest ze zwysiężczynia wśród kobiet - dawno nie widziałem żeby dziewczyna tak ładnie biegła. Tak bym powiedział "Kenijsko"

Oooco - powinienes zmienic swojego avatara na forum bo wyglądasz tu na "dziada" a Ty młody chłopak jesteś.

- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
to fakt, aż miło jest byc dublowanym, tylko jedno słowo nasuwa się: GAZELAFREDZIO pisze: Mój komentarz związany jest ze zwysiężczynia wśród kobiet - dawno nie widziałem żeby dziewczyna tak ładnie biegła. Tak bym powiedział "Kenijsko"![]()

no nie taki młody, gumę turbo pamiętamFREDZIO pisze: Oooco - powinienes zmienic swojego avatara na forum bo wyglądasz tu na "dziada" a Ty młody chłopak jesteś.

- kura24
- Rozgrzewający Się
Witam, na strronie www.fotobieg.pl można zamówić zdjęcia z bazy ponad 3000 zdjeć z II Praskiej Dychy. A że zawodników nie było zbyt wielu a bieg był w 5 petlach, to na 100% każdy powinien się znaleźć, a niektórzy mają nawet po 20-30 zdjęć 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No no, konkurencja do fotomaratonu ? 
A u nas na głównej - filmiki.

A u nas na głównej - filmiki.
- kura24
- Rozgrzewający Się
No, w open to jeszcze na pewno nie, ale będziemy się starali w kategoriachFREDZIO pisze:No no, konkurencja do fotomaratonu ?

Na marginesie: bylismy w Strzelcach Opolskich na XIX Strzeleckim Biegu Ulicznym im. Euzebiusza Ferta. Niedługo galeria.