Szanuj las
- tomke
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatniego czasu temperatura powietrza znacznie wzrosła przez co śnieg na leśnych ścieżkach zamienił się w lód. Niezważając na to, wybrałem się pewnego pięknego poranka w głąb lasu. Biegłem tak zadowolony i pomyślałem sobie, że biegam już od jakiegoś czasu i potrafię już bardzo dobrze poruszać się w lesie, wiem który kamień jest zły, a który nie. I wtym samym momencie jak o tym pomyślałem, w lesie rozległ się przytłumiony krzyk... To był mój krzyk. Noga bolała, ale na szczęście to nie była poważna kontuzja. Także szanujcie swoje zdrowie i las, który kryje wiele niespodzianek. 

- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Ten problem trwa już od kilku dni - zdązyłem już upaść i kilka razy wywinąc w powietrzu ciekawa figurę - uraz jednego kolana leczę do dziś, był też stłuczony łokieć i nadgarstek.
Nawet jeśli jasnoś pozwala trenowac mi w lesie chyba lepiej ( zdrowiej ) wybierać miejski asfalt
Nawet jeśli jasnoś pozwala trenowac mi w lesie chyba lepiej ( zdrowiej ) wybierać miejski asfalt

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli chodzi o mnie to ja odwrotnie mogę pochwalić, że nie zaliczyłem ostatnio żadnej poważnej "wywrotki". Na biegu Grupy Trójmiejskiej, biegając po olbrzymich pokładach śniegu nawet specjalnie wydłużyłem krok, na co mi zwrócił uwagę krzysiekk, by się nic nie stało. "Wywrotki biegowej" rzecz jasna, bo inne to były. Raz leżałem na schodach w moim bloku, bynajmniej nie po pijaku.
Pozdro. Everybody.
Pozdro. Everybody.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:

biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tak sie ubawilem czytajac ten temat ze az musialem sie wpisac:)
oj Panowie,ide sie szybko leczyc bo mnie takie rzeczy omijaja!:)
oj Panowie,ide sie szybko leczyc bo mnie takie rzeczy omijaja!:)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"