PREZENT

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
pudzianek1988
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej, mam pytanie moze wiecie co moglabym kupic pod choinke chlopakowi? moze znacie jakas dobra ksiazke na temat biegnia lub cos innego jakis fajny gadzet, on biega juz wyczynowo 400m, wiec troche sie na tym juz zna :) czekam na podpowiedzi i linki, dzieki z gory:*
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

pudzianek1988 pisze:Hej, mam pytanie moze wiecie co moglabym kupic pod choinke chlopakowi? moze znacie jakas dobra ksiazke na temat biegnia lub cos innego jakis fajny gadzet, on biega juz wyczynowo 400m, wiec troche sie na tym juz zna :) czekam na podpowiedzi i linki, dzieki z gory:*
Przepraszam ale zadam jedno pytanie ! Kto zna lepiej twojego chłopaka my czy Ty ?
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
bols
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Friend pisze:
pudzianek1988 pisze:Hej, mam pytanie moze wiecie co moglabym kupic pod choinke chlopakowi? moze znacie jakas dobra ksiazke na temat biegnia lub cos innego jakis fajny gadzet, on biega juz wyczynowo 400m, wiec troche sie na tym juz zna :) czekam na podpowiedzi i linki, dzieki z gory:*
Przepraszam ale zadam jedno pytanie ! Kto zna lepiej twojego chłopaka my czy Ty ?
No dobra, ale dziewczyna nie zna się na bieganiu, a niektórzy z nas tak. Ja też się pytam koleżanek jakie ciuchy kupić swojej dziewczynie...

A jak on biega wyczynowo to, hmmm, trudno będzie, tym bardziej że to 400 metrów. Ja osobiście nie wiem co poradzić. Jak się interesuje biegami a nie tylko biega to może jakaś książkę do bieganiu, album, w Empiku coś się powinno znaleźć.
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bols pisze:
Friend pisze:
No dobra, ale dziewczyna nie zna się na bieganiu, a niektórzy z nas tak. Ja też się pytam koleżanek jakie ciuchy kupić swojej dziewczynie...

A jak on biega wyczynowo to, hmmm, trudno będzie, tym bardziej że to 400 metrów. Ja osobiście nie wiem co poradzić. Jak się interesuje biegami a nie tylko biega to może jakaś książkę do bieganiu, album, w Empiku coś się powinno znaleźć.
Troche dziwne, że pytasz się co kupić swojej dziewczynie. Nie wiesz co ona lubi a czego nie. W czym jej dobrze a w czym nie ?
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Najlepiej kolce Nike Zoom Victory
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziewczynie? Będą pod kolor oczu?
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I zrobil sie gluchy telefon bo chlopak zmienil plec ;)
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
bols
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Friend pisze:
bols pisze:
Friend pisze:Przepraszam ale zadam jedno pytanie ! Kto zna lepiej twojego chłopaka my czy Ty ?

Troche dziwne, że pytasz się co kupić swojej dziewczynie. Nie wiesz co ona lubi a czego nie. W czym jej dobrze a w czym nie ?
Problem w tym, że już tego nie przymierze, a koleżanka tak, więc warto czasem ją zabrać...
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bols pisze:
Friend pisze:
bols pisze: No dobra, ale dziewczyna nie zna się na bieganiu, a niektórzy z nas tak. Ja też się pytam koleżanek jakie ciuchy kupić swojej dziewczynie...

Problem w tym, że już tego nie przymierze, a koleżanka tak, więc warto czasem ją zabrać...
No tak, przymierzy... :hejhej:
bols
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Friend pisze:
bols pisze:
Friend pisze:Troche dziwne, że pytasz się co kupić swojej dziewczynie. Nie wiesz co ona lubi a czego nie. W czym jej dobrze a w czym nie ?
No tak, przymierzy... :hejhej:
Bez skojarzeń... :)
asiula74
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jestem pewna, że autorka postu rozwiązała ten problem ponad 4lata temu :)
Awatar użytkownika
RavS
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W tym roku tez będzie choinka;)
Obrazek
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

asiula74 pisze:Jestem pewna, że autorka postu rozwiązała ten problem ponad 4lata temu :)
ale annarej musiała przecież gdzieś linka wkleić teraz :D
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czemu gadacie z botami? ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

Widzę że forum to dobre miejsce teraz na wklejanie wszelkiej maści pozycjonowanie swojej strony
Szymon
Obrazek
ODPOWIEDZ