Cicho! Nie mogę głośno mówić o tych sprawach. Kastrację jeszcze jakoś przeżyję, ale jak mnie skróca o głowęBawareczka pisze:czyli przechodzisz na islam

Cicho! Nie mogę głośno mówić o tych sprawach. Kastrację jeszcze jakoś przeżyję, ale jak mnie skróca o głowęBawareczka pisze:czyli przechodzisz na islam
Wczoraj pomyślałem o tym samym...dont_ask pisze:proponuję bliźniacze serwisy dla cyklistów, pływaków, łuczników, lekkoatletów, ……… , a w szczególności skoczków narciarskich
hicior!
![]()
![]()
A co by było, gdyby skojarzyć biegacza z kulomiotką?Reaktor pisze:Wczoraj pomyślałem o tym samym...dont_ask pisze:proponuję bliźniacze serwisy dla cyklistów, pływaków, łuczników, lekkoatletów, ……… , a w szczególności skoczków narciarskich
hicior!
![]()
![]()
Hahaha, aż tak mnie wyobraźnia nie poniosła. Pewnie z tej mutacji powstałby jakiś nowy gatunek pokemonów.dont_ask pisze:A co by było, gdyby skojarzyć biegacza z kulomiotką?Reaktor pisze:Wczoraj pomyślałem o tym samym...dont_ask pisze:proponuję bliźniacze serwisy dla cyklistów, pływaków, łuczników, lekkoatletów, ……… , a w szczególności skoczków narciarskich
hicior!
![]()
![]()
Albo pływaczkę z dżokejem?
Takie różne ciekawe myśli mi się lęgną…
Kolega ma to samo? To może wspólną wizytę u terapeuty sobie zamówimy
czyli wszystko rozszyfrowane, bedziesz robic za eúnucha w haremiewykastrowany kot pisze: Cicho! Nie mogę głośno mówić o tych sprawach. Kastrację jeszcze jakoś przeżyję, ale jak mnie skróca o głowę
Zmień zdjęcie profilowe -> nie wiesz że podstawa to fura, skóra i komóra?jaackaal pisze:Kobietki co jest z Wami ?
Nie ma tu żadnej fajnej wieku 23-27 akurat dla mnie ?
Wciąż czekam i czekam a tu cisza
To tu powinno być:Reaktor pisze:Zmień zdjęcie profilowe -> nie wiesz że podstawa to fura, skóra i komóra?jaackaal pisze:Kobietki co jest z Wami ?
Wciąż czekam i czekam a tu cisza![]()
Oj tam od razu fura i inne takie; nie zmieniaj zdjęcia - przynajmniej klatę widaćReaktor pisze:Zmień zdjęcie profilowe -> nie wiesz że podstawa to fura, skóra i komóra?jaackaal pisze:Kobietki co jest z Wami ?
Wciąż czekam i czekam a tu cisza![]()