Budowę jaką masz, to znaczy chodzi Ci że "lekkie" nogi - mniejsza gęstość mm. ud?

Budowę jaką masz, to znaczy chodzi Ci że "lekkie" nogi - mniejsza gęstość mm. ud?
dobry pomysl, do prywatnych rozmow jest privQuote: from monka on 2:47 pm on June 5, 2004
chyba z anezką będę musiała przejść na priva. Zaczyna mnie irytować natręctwo - idź sobie "maczo" pobiegać!!!
dopiero teraz zobaczyłam, że można mieć wrażenie jakbym sie z tym zgadzała - a nic podobnego!Quote: from monka on 1:47 pm on June 5, 2004
ciekawa konstatacja autora - "opanowanie st. klasycznego zajmuje całe lata, dlatego na pływalniach mamay dość często do czynienia z zaawansowanymi wiekiem zawodnikami st. klas.
no wiec zaproponowalem aby dziewczyny jako doswiadczone plywaczki zaprezentowaly nam zwyklym amatorom plywania cwiczenia o ktorych dyskutuja ale niestety zostalem potraktowany jak natretQuote: from Pit on 12:21 pm on June 7, 2004
Jest melanż i można pisac o wszystkim. Nawet polityka uchodzi. To pływanie jest jednak sportem i mniej lub bardziej serio wiele osób biegających też pływa. Więc w czym problem? Ja tam nie jestem w stanie dyskutować merytorycznie o pływaniu na poziomie monki czy anezki ale jak mam ochote to czytam. A jak nie mam ochoty to nie i juz. Szanujmy się w miarę możliwości nawzajem. Tolerujmy to ze jesteśmy różni.
ja jestem zszokowana, wielu ludziom mówiłam żeby zmieniali na narrow dla kolan, nawet na tym forum (dobrze że wykasowałamQuote: from anezka on 12:21 pm on June 7, 2004
Z pewnością ma rację co do problemów z kolanami, nigdy ich wprawdzie nie doświadczyłam, ale też nie jestem 'rasowym' żabkarzem![]()
Niepotrzebnie kasowałaśja jestem zszokowana, wielu ludziom mówiłam żeby zmieniali na narrow dla kolan, nawet na tym forum (dobrze że wykasowałam