To z FB?

Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Mniejszy wysyp noobow biegowych, co nie?anrubi pisze: Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Przede wszystkim w chłodne dni jest czym oddychać i nie ukrywam, że pasują mi puste trasy biegoweYahoo pisze:Mniejszy wysyp noobow biegowych, co nie?anrubi pisze: Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Jesien i zima to najlepszy okres spokojnego biegania.
Jak juz, to kazdemu bym polecał zaczecie biegania pozna jesienią.
Wysłane z mojego SM-T113 .
Temu ja biegam przed 5h, bo są puste trasy i nie ma tłoku. XD.anrubi pisze:Przede wszystkim w chłodne dni jest czym oddychać i nie ukrywam, że pasują mi puste trasy biegoweYahoo pisze:Mniejszy wysyp noobow biegowych, co nie?anrubi pisze: Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Jesien i zima to najlepszy okres spokojnego biegania.
Jak juz, to kazdemu bym polecał zaczecie biegania pozna jesienią.
Wysłane z mojego SM-T113 .Właśnie wspominam śnieżny wieczór wigilijny, cisza, brak tłoku i tak cholernie zwyczajnie było mi dobrze
![]()
Pozdrawiam Cię
anrubi pisze:Tillo pisze:Biegam, bo mnie ludzkość wqrwia![]()
To z FB?Cała zawartość to nietuzinkowe teksty
Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..Aelion pisze:biegalem potem przestalem biegac teraz biegam znow, zeby sie lepiej czuc bo samopoczucie i sprawnosc organizmu z czasu kiedy nie biegalem bylo nie do zniesienia...do dupy... wiec w sumie biegam i wykonuje ogolnorozwojowe cwiczenia, zeby lepiej sie czuc i byc sprawniejszym
Śmiechu warte są te wszystkie amerykańskie podróby. Wykonuj to, a będziesz najsprawniejszy.Yahoo pisze:Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..
Bo nie sadze abys to wykonywał.
Faaaajne! Trzeba sprobowacYahoo pisze:Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..Aelion pisze:biegalem potem przestalem biegac teraz biegam znow, zeby sie lepiej czuc bo samopoczucie i sprawnosc organizmu z czasu kiedy nie biegalem bylo nie do zniesienia...do dupy... wiec w sumie biegam i wykonuje ogolnorozwojowe cwiczenia, zeby lepiej sie czuc i byc sprawniejszym
Wysłane z mojego SM-T113 .
Śmiechu warte są te wszystkie amerykańskie podróby. Wykonuj to, a będziesz najsprawniejszy.Yahoo pisze:Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..