Dlaczego biegasz?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[quote="Tillo"]Biegam, bo mnie ludzkość wqrwia
To z FB? Cała zawartość to nietuzinkowe teksty
Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Mniejszy wysyp noobow biegowych, co nie?anrubi pisze: Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Jesien i zima to najlepszy okres spokojnego biegania.
Jak juz, to kazdemu bym polecał zaczecie biegania pozna jesienią.
Wysłane z mojego SM-T113 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
-
- Stary Wyga
Ja noob biegowy ...
Biegam bo...
Bo znów próbuje złapać bakcyle,wkurza mnie zadyszka po dobiegnięciu na tramwaj czy po wejściu na 2 piętro...
Rok temu nie wypaliło może teraz się uda ,a jak nie to cóż nic przecież nie strącę zyskuje z każdym wyjściem na marszo-truchcik
Pozdrawiam tych wszystkich którym zazdroszczę sprawności
Biegam bo...
Bo znów próbuje złapać bakcyle,wkurza mnie zadyszka po dobiegnięciu na tramwaj czy po wejściu na 2 piętro...
Rok temu nie wypaliło może teraz się uda ,a jak nie to cóż nic przecież nie strącę zyskuje z każdym wyjściem na marszo-truchcik
Pozdrawiam tych wszystkich którym zazdroszczę sprawności
-
- Dyskutant
Przede wszystkim w chłodne dni jest czym oddychać i nie ukrywam, że pasują mi puste trasy biegowe Właśnie wspominam śnieżny wieczór wigilijny, cisza, brak tłoku i tak cholernie zwyczajnie było mi dobrzeYahoo pisze:Mniejszy wysyp noobow biegowych, co nie?anrubi pisze: Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Pozdrawiam Cię
-
- Zaprawiony W Bojach
Temu ja biegam przed 5h, bo są puste trasy i nie ma tłoku. XD.anrubi pisze:Przede wszystkim w chłodne dni jest czym oddychać i nie ukrywam, że pasują mi puste trasy biegowe Właśnie wspominam śnieżny wieczór wigilijny, cisza, brak tłoku i tak cholernie zwyczajnie było mi dobrzeYahoo pisze:Mniejszy wysyp noobow biegowych, co nie?anrubi pisze: Początek wiosny "budzi lęk", to u mnie zdecydowanie spadek formy życiowej, czekam na lepszy czas i temperaturę poniżej 10st., czyli ranek lub wieczór. Wolę bieganie jesienno - zimowe.
Pozdrawiam Cię
-
- Rozgrzewający Się
żeby schudnąc bo inaczej bym sie wykończyl na serce i wylądował w takim miejscu jak http://www.nzoz-krynica.pl szpital rehabilitacyjny - a tak schudlem i jestem zdrowy
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2017, 13:20 przez lennA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: ~~1:30
anrubi pisze:Tillo pisze:Biegam, bo mnie ludzkość wqrwia
W gorąc się mniej chce biegać, fakt.
Już wolę -20 niż +20 i wzwyż.
- Aelion
- Stary Wyga
biegalem potem przestalem biegac teraz biegam znow, zeby sie lepiej czuc bo samopoczucie i sprawnosc organizmu z czasu kiedy nie biegalem bylo nie do zniesienia...do dupy... wiec w sumie biegam i wykonuje ogolnorozwojowe cwiczenia, zeby lepiej sie czuc i byc sprawniejszym
-
- Zaprawiony W Bojach
Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..Aelion pisze:biegalem potem przestalem biegac teraz biegam znow, zeby sie lepiej czuc bo samopoczucie i sprawnosc organizmu z czasu kiedy nie biegalem bylo nie do zniesienia...do dupy... wiec w sumie biegam i wykonuje ogolnorozwojowe cwiczenia, zeby lepiej sie czuc i byc sprawniejszym
Bo nie sadze abys to wykonywał.
-
- Zaprawiony W Bojach
Śmiechu warte są te wszystkie amerykańskie podróby. Wykonuj to, a będziesz najsprawniejszy.Yahoo pisze:Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..
- Aelion
- Stary Wyga
Faaaajne! Trzeba sprobowacYahoo pisze:Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..Aelion pisze:biegalem potem przestalem biegac teraz biegam znow, zeby sie lepiej czuc bo samopoczucie i sprawnosc organizmu z czasu kiedy nie biegalem bylo nie do zniesienia...do dupy... wiec w sumie biegam i wykonuje ogolnorozwojowe cwiczenia, zeby lepiej sie czuc i byc sprawniejszym
Wysłane z mojego SM-A510F .
-
- Zaprawiony W Bojach
Śmiechu warte są te wszystkie amerykańskie podróby. Wykonuj to, a będziesz najsprawniejszy.Yahoo pisze:Wykonuj animal flow to będziesz sprawniejszy..
-
- Rozgrzewający Się
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 30:37
Lubie biegać,bo pozwala mi ono osiągnąć coś tylko i wyłącznie dzięki ciężkiej pracy,gdzie pieniądze,sprzęt,pozycja nie wpływa na wyniki sportowe. Osiągam swoje granice tylko przez ciężką prace,determinacje,poświęcenie,nikt mi tego nie dał i nikt mi tego nie zabierze. Wszystko co mam w bieganiu to zasługa moja,bo musiałem wybiegać km'y. Oczywiscie ostatnie zdanie to przesada,bo czas jaki inwestuje we mnie trenerka,prezes klubu i koledzy jest czyms bezwartościowym.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
A ten wątek, to nie w temacie? -> https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=12537
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.