HOMOSEKSUALIZM

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zbliża się półmaraton w Lesie Młocińskim. Zamanifestujmy tam nasze preferencje. Umówmy, się że heterokseualiści biegną w krótkich spodenkach a cała reszta w długich leginsach. Do zobaczenia na trasie.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
PKO
Montano Corridore
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

(Edited by Montano Corridore at 9:20 am on Dec. 20, 2003)
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Te negatywne "fizjologiczne" skojarzenia, które mam w związku z mężczyznami homoseksualnymi to moja natura. Nic na to nie poradzę. Tak jak nic nie poradzę, że ciepło mi się robi na duszy jak pomyślę o biegu o ciepłym poranku w Górach Izerskich.

Kiedyś żona zwróciła mi uwagę na jedno: to ogromna sprzeczność jednocześnie nie życzyć sobie flirtu ze strony homoseksualisty, a jednocześnie podrywać kobiety, w końcu może być lesbijką... No, ale ja czując tą sprzeczność nic nie pradzę na moje skojarzenia, może dziecinne...

I popieram hasło o więcej empatii. Wystarczy sobie wyobrazić, że twój dobry znajomy z tego forum (np. Fredzio, Mifor, czy Leszek G.) albo po prostu twój brat nagle powiedziałby ci, że jest homoseksualistą. No i trochę głupio tak urągać i nazywać ich zboczeńcami, co?

W niczym zresztą powyższa uwaga nie zmienia tego co wcześniej powiedziałem.

Żona mi podpowiada, że nie wszyscy homoseksualiści uprawiają seks analny. No, to zaczynam czuć mniejszy niesmak.

Fredzio, a czy ty nie chciałbyś nam czegoś o sobie powiedzieć?
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

:hahaha:

PAweł
Bardzo mało mnie interesuje, czy ktos będzie o mnie myslał pedał czy nie pedał więc nic nie powiem.
Ale ty mozesz coś powiedzieć! W końcu spaliśmu kilka nocy w jednym małym pokoju blisko siebie. A przypomnij sobie, że tą pierwsza noc to nawet w jednym małżeńskim łożu.

Irek
Nie wiem dlaczego ale co do Ciebie to od dawna mam takie jakies przeczucia, żeś ty jest właśnie krypto......... :hahaha: - czego nie potępiam broń Boże

Kiedys trafiłem jedną para hetero i jednym kolegą, który zawsze mówi Cytat: "pedały pierdolone" do klubu dla homo. Zaczeły się tańce. Jeden koleś na parkiecie zjał koszulkę i zaczał się tulić do drugiego.
A moi znajomi zaczęli namawiać tego kolegę od "pedały...." do rozebrania sie.

Naprawdę - szok. Wypił trochę. Ale łatwość z jaka go przekonali do ściagniecia koszuli i rozpoczęcia plasów w gejowskim klubie wśród innych pedziów - była szokująca.
On na trzeźwo (i nie tylko ) to jednak cały czas teraz oficjalnie dziewczyny nadal woli - ale żadziej teraz krzyczy "Pedały pierdolone".
Awatar użytkownika
active
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO: Denerwuje mnie szczególnie pewien nurt nagłaśniany przez media: jak powiedział deckard: trendy jest mieć znajomego (najlepiej przyjaciela) homoseksualistę. Media wmawiają się Nam, że homoseksualiści są wśród osób, które są bogate, znane i piękne. Obraz takiego homoseksualisty to inteligentny, utalentowany, piękny, czysty, grzeczny, dobrze ułożony chłopczyk. Tak jakby hetero byli gorsi.
Z drugiej strony to, czemu nie zaakceptować zoofili? Jeśli zwierzętom to sprawia przyjemność?

Porównanie do pedofili było niestosowne.

Przegiąłem z tym nienawidzeniem. Po prostu szlag mnie trafia jak ktoś próbuje mną manipulować (dotyczy to nie tylko tematu homo).
FREDZIO: masz rację lubię Cię i mam nadzieję, że nie jesteś homo :) (a jak jesteś to mam nadzieję, że nigdy nie dasz mi tego odczuć :)) Mam też nadzieję, że pozwolicie mi nadal ze sobą biegać na SBBP :)

Ania: jedynym powodem, dla którego istniejesz (i dzięki któremu istniejesz) jest prokreacja. Tak nas stworzyła natura. Oczywiście, jak w każdym procesie produkcji, zdarzają się buble (mam namyśli homo).

Na tym forum zawsze można liczyć na ciekawy temat. Za to je lubię ;)

pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Active - sbbp jest zawsze otwarte - i nie mamy Ci co pozwalać czy nie - sam, je współtworzysz.
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aby zblizyc pedalstwo do biegania , siegne pamiecia do moich obozow sportowych .
Najczestsza rozrywka na tychze obozach bylo bawienie sie w pedalow . A wiec rozdawalismy sobie czule "kapselki" , "lecielismy w slinke" , ukladalismy piramidki ( rekord 7 osob ! ) i puszczalismy tone tekstow zwiazanych ztym tematem .

Kiedys na oboz wzialem aparat i chcac przewinac klisze do przodu , nacisnalem migawke .
Po kilku tygodniach wywolalem zdjecia . Na jednym z nich byla nastepujaca scenka :
Intymny polmrok w pokoju , zza firanek saczy sie leniwie blask letniego slonca . Na lozku w pozycji pollezacej dwoch nagich chlopakow ledwie przykrytych koldra , czule obketych . Jeden z nich , lekko okragly ma na glowie wianek z koniczyny .
To bylo wlasnie to pstrykniecie migawka , ktore przypadkowo uchwycilo te scenke . Do tej pory nie udalo mi sie zrobic lepszego zdjecia . Ogladajacy je lali w spodnie ze smiechu !

Historyjka zaslyszana

Na jednym z wyjazdow PZL-owskich , zawodnik i dzialacz mieli spedzic noc w jedny pokoju . Ze wzgledow oszczednosciowych ( kraj walutowy ) , wynajeto pokoj z malzenskim lozem .
Dzialacz z wygladu pasowal na pedzia ale nie wszyscy wiedzieli , ze jest nim w istocie .
Zawodnik , szykujacy sie do wieczornego spoczynku , oznajmil dzialaczowi - wie pan  ,ja spie nago , bez majtek , taki mam zwyczaj . Czy to bedzie panu przeszkadzac ?
- Alez prosze sie nie krepowac -padla odpowiedz- jesli pan bez majteczek , to ja takze !

Mzczyzni polozyli sie do przestronnego lozka , zgaslo swiatlo , ale za chwile zawodnik poczul , ze ma bardzo malo miejsca . Wlasciwie zaraz juz w ogole nie mial miejsca . Dzialacz byl do niego przyssany calym cialem i ciezko dyszal . Senny zawodnik , ktory w innych okolicznosciach zareagowal by brutalnie , rzucil tylko sennie -
- Panie , zamiast sie tak migdalic , wyruchaj mnie pan predko bo ta ja mam jutro zawody a nie pan .
Pomoglo jak zaklecie !
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
wirek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Żeby życie miało smaczek - raz dziewczynka, raz chłopaczek".
Ja jestem zdecydowanie hetero. Pracowałem kiedyś w towarzystwie homoseksualisty. Wydawało mi się, że to ślamazara i pantoflarz. Takie typowe "ciepłe kluski". Nie byłem w jego typie, toteż nie odczułem jego homoseksualizmu na sobie, zresztąd nie zauważyłem żeby był kiedykolwiek nachalny. O jego preferencjach seksualnych dowiedziałem się od innych współpracowników.
Sądzę, że obraz homoseksualisty w naszym społeczeństwie jest bardzo spłaszczony. Zauważamy ich jako zboczeńców czyhających na nas i nasze dzieci. Stawiamy znak równości między homoseksualistą żyjącym z jednym partnerem w zaciszu domowym, a pedałami manifestującymi na gejowskich paradach, czy faktycznymi dewiantami zaangażowanymi kryminalnie. Parę lat temu słuchałem w "Trójce" audycji poświęconej emancypacji gejów. Padło tam jedno celne stwierdzenie: inaczej wyglądałoby życie gejów gdyby ich równouprawnieniem zajmowali się ludzie klasy Waldorffa. Na koniec: gratuluję Fredziowi celnego postu - 12 godzin a już 4 strony. To chyba nowa życiówka!
wirek
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla mnie to dewiacja której nie akceptuję..bo dla mnie sex i obejmowanie itp w układzie mężczyzna-mężczyzna jest OBRZYDLIWE !!! TO JEST WBREW NATURZE I TO EFEKT CHOREGO MÓZGU !
NO I TO NIE SĄ ZRESZTĄ PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI !
Prawdziwy mężczyzna dogadza kobiecie ;-)
To właśnie stosunek mężczyzny z kobietą jest najpiękniejszą rzeczą na tym świecie !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z tym trendy chodziło mi nie o to że mamy do czynienia z ofensywą gejostwa (bo nie mamy) tylko że ludzie którzy jeszcze jakiś czas temu mówili właśnie "pedały pierdolone" teraz zaczynają czasem zdanie od "mój przycjaciel gej..."

(ps. Fredzio w jakich Ty się  kręgach obracasz! straszna hamówka ;) -  najpierw wątek o koledze który rzuca mięsem, teraz wątek o koledze który extremalnie werbalizuje swoją homofobię... ciekawe czego sie jeszcze doczekamy)

całeszczęście że jednak w tym wątku zabierają głos mądrzy ludzie, a extremiści trochę się zreflektowali, bo miałem już parę razy chęc napisać coś w stylu: jako heteryk nie cierpię zakutych pał...
SBBP.WAW.PL
Awatar użytkownika
active
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from deckard on 9:41 am on Dec. 12, 2003
z tym trendy chodziło mi nie o to że mamy do czynienia z ofensywą gejostwa (bo nie mamy) tylko że ludzie którzy jeszcze jakiś czas temu mówili właśnie "pedały pierdolone" teraz zaczynają czasem zdanie od "mój przycjaciel gej..."
Chcesz powiedzieć, że ci ludzie: zmądrzeli, stali się bardziej tolerancyjni dla dewiacji, ulegli modzie czy może mają w tym interes (biznes)?
całeszczęście że jednak w tym wątku zabierają głos mądrzy ludzie, a extremiści trochę się zreflektowali, bo miałem już parę razy chęc napisać coś w stylu: jako heteryk nie cierpię zakutych pał...
A "extremiści" to pewnie debile z innej bajki?

pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

KOCHAMY KOBIETY !!! KOCHAMY JE PODRYWAĆ !!! ROBIMY DLA NICH WSZYSTKO !!! JAK KTOŚ MA BAŁAGAN W GŁOWIE TO DO LEKARZA !
:-)
SEX TYLKO Z KOBIETĄ ;-) !!!
NIECH ŻYJE DZIEŃ KOBIET KAŻDEGO DNIA ROKU !!!
PROKREACJA ! NIE DEWIACJA !!!
PEŁNE USTA, DUŻE PIERSI , KRÓTKA KIECA OTO CO NAS PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN ZAWSZE PODNIECA !!!
Awatar użytkownika
PedziWiatr
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Arti wszystko co Cię otacza (prócz lateksu) jest naturalne. Zachowania homo niestety też. Tak jak klęski urodzaju, susze tak i dynamika zmian w ludzkiej populacji jest taka a nie inna. Rodzi się pewna liczba osób dotkniętych skłonnościami do wrednych chorób i mimo to pozwalamy im żyć, a nawet medycyna zabiega o to aby te życie miało jakąś jakość. Czy świadoma laska swego nosicielstwa AIDS jest dalej dla Ciebie tak atrakcyna?? Czy powiesz raczej, że jest pierdolonym potworem i w dodatku mordercą?? Co z niesamodzielnymi psychicznie ludźmi (o sporym niedorozwoju), którzy heteroseksualnie chcą zakładać rodziny i powielać z dużym prawdopodobieństwem swą niepełnosprawność... Zabronisz im się kochać?? Wykastrujesz ich?? Przecież zaśmiecają populacje!! NIE SĄ PRZECIEŻ NATURALNIE NORMALNII!!!!
NADLUDZIE UBER ALLES!!
Kto dogoni psa? Kto dogoni psa?
Może Ty, może on, może jednak ja!!!
[url]http://www.kcp.prv.pl[/url]
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardzo ciekawy watek. O co to juz pytanow w melanzu? o zawod, wiek, stan cywilny, teraz orientacja seksualna sie pojawila. Fredzio ma spore zaslugi dla rozwoju tematyki socjospolecznej i politycznej na tym forum.
Jesli o moja orientacje chodzi to zdecydowanie preferuje kobiety.
Co do homoseksualistow, to przyjmuje do wiadomosci ich istnienie i nie mam nic przeciwko nim (jesli trzymaja sie na odleglosc). Nie mam zamiaru tez poddawac ich operacjom chirurgicznym, albo neurologicznym, aby przywrocic ich "do zdrowia".  Jednoczesnie bardzo homoseksualistom wspolczuje. W kraju mamy obecnie ofensywe tolerancji i politycznej poprawnosci (jak sie czyta niektore tytuly prasowe, slucha niektorych rozglosni, albo telewizje oglada to sie az od tej poprawnosci i lukru flaki przewracaja). W rzeczywistosci jednak sytuacja homoseksualisty w spoleczenstwie nie jest do pozazdroszczenia. Pol biedy jesli mieszka w wiekszym miescie, gdzie moze byc anonimowy. Jesli jednak mieszka w jakiejs dziurze to ma na prawde przerabane - wszyscy znaja odmienca z imienia i nazwiska, wiedza gdzie mieszka, za kazdym rogiem czestuja go "pedalem".
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cóż nienormalnych trzeba leczyć a przynajmiej niech nie narzucają swojej woli ! Nie mam ochoty oglądać na ulicy liżących się facetów bo to obrzydliwe...a jak na ulicy całuje się kobieta i mężczyzna to miłe że parka się kocha ale parka hetero !
Na szczęście mam super laskę pod względem wyglądu i przepięknego wnętrza !
Zatem zlewam homo bo są chorzy i obrzydliwi...bałagan w głowie i tyle.... jak widzę posuwającego faceta od tyłu drugiego to mi się  na wymioty ( a przypadkowo widziałem bleeeee) zbiera a jak widze faceta który bzyka się z kobietą to wiadomo ,że to jest naturalne, normalne i podniecające....
New Balance but biegowy
Zablokowany