Kto się ukrywa?
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miałbym więc do Ciebie małą prośbe abyś zebrał najwiecej informacji na temat "Biegu Morsy Króla Eryka" który ma się odbyć właśnie w Koszalinie 01.03.2003. Ilu przewidują zawodników, koszty wpisowego, nagrody i uponimki za ukończenie, ewentualnie możliwośc noclegu itp.Quote from marcinmar on 4:48 pm on Jan. 28, 2003
Z Koszalina.....
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:

- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Witamy, skąd jesteś? Może również będziesz mógł polecić forumowiczom jakiś bieg z Twoich okolic.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Ale palnąłem gafę. Przepraszam. Przyzwyczaiłem się, że aktywny forumowicz to chłopaczek. Okazuje się teraz, że statystyczny nieaktywny forumowicz jest dziewczynką biegającą od kilku miesięcy w Warszawie.
No naprawdę jestem mile zaskoczony, że na forum będzie wiecej wypowiedzi dziewczynek. A będzie?
No naprawdę jestem mile zaskoczony, że na forum będzie wiecej wypowiedzi dziewczynek. A będzie?
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witam Serdecznie nowa kolezanke
Miroszach musze Ci sie przyznac ze sama przez dlugi czas 'ogladalam' forum zanim napisalam pierwszego posta.... kobiety maja bardzo wstydliwa nature;)
Miroszach musze Ci sie przyznac ze sama przez dlugi czas 'ogladalam' forum zanim napisalam pierwszego posta.... kobiety maja bardzo wstydliwa nature;)
- oluch
- Wyga
Nie wiem czy statystyczny nieaktywny forumowicz będący dziewczynką biegającą od kilku miesięcy jest wstydliwy, ale ja raczej tak. Mimo wszystko postaram się przyczynić do zwiększenia ilości wypowiedzi dziewczynek.
- marcinmar
- Wyga
Co do informacji na temat biegu Morsy Króla Eryka nie ma sprawy powinienem załatwić organizuje to mój znajomy z którym będe biegł razem w sztafecie. Szykujemy silną ekipę
na razie jest on chyba na obozie więc na szczególowe informacje trzeba troszkę poczekać. Ja wiem że będzie bieg na 100km, sztafeta 4 zawodników(2 odcinki po 23km i dwa po27km). Dla wszystkich będą chyba medale o nagrodach na razie nic nie wiem. Jak zdobęde szczegółowe informacje to zamieszcze w dziale imprezy.

-
- Rozgrzewający Się
Quote: from ermo on 8:02 pm on Jan. 25, 2003Kłaniam się "sąsiadce"Quote: from annuszka on 10:39 pm on Jan. 23, 2003
Witajcie;)...jej rece mi sie trzesa z wrazenia...czy teraz,gdy jestem juz nie tylko guestem ale prawdziwym Zarejestrowanym Uzytkownikiem powinnam czesciej tu pisac?...a moze wiecej biegac?
Pozdrawiam serdecznie;) agnieszka![]()