Przebiegniecie maratonu .. ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Znam jedna zawodniczke, ktora bez picia robi maratony, ale spozywa ze 4-5zeli. Kazdy maraton po ukonczeniu to totalne skurcze, tak ze chodzic nie moze, a regeneracja trwa dlugo. No i robi te maratony w 3:15-3:20.
Co dziwne byla kiedys zawodniczka, ale na krotkich, crossowych dystansach. Wiec SIE da, ale czy to rozsadne?
Ci ktorzy biegali maratony w latch 70-80tych mowia, ze wtedy begalo sie bez jedzenia i na samej wodzie, sciane latwo bylo zaliczyc.
Ja polmaratony zaliczam bez jedzenia i zaleznie od temp czesto bez picia, albo na kilku lykach. Do maratonu mam ogromny respekt i nie odwazylabym sie go robic bez jedenia czy picia.
Zamiast kombinowac to przyzwyczajaj organizm na treningach
Powodzenia
Co dziwne byla kiedys zawodniczka, ale na krotkich, crossowych dystansach. Wiec SIE da, ale czy to rozsadne?
Ci ktorzy biegali maratony w latch 70-80tych mowia, ze wtedy begalo sie bez jedzenia i na samej wodzie, sciane latwo bylo zaliczyc.
Ja polmaratony zaliczam bez jedzenia i zaleznie od temp czesto bez picia, albo na kilku lykach. Do maratonu mam ogromny respekt i nie odwazylabym sie go robic bez jedenia czy picia.
Zamiast kombinowac to przyzwyczajaj organizm na treningach
Powodzenia
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
Jack Kirk aka. Dipsea Demon