Start Nowej Strony

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co do czatu, to nie chodzi o to zeby tam 200 osob przesiadywalo non stop. Z tego co pisze Fredzio, forum i strona maja byc dosc specjalizowane. Raczej wyobrazam sobie to tak, ze sie kilka osob umawia na dana pore dnia lub nocy i dyskutuje o jakims-tam temacie. Popuszczajac dalej wodze fantazji moglby sie pojawiac od czasu do czasu Bardzo Slawny Gosc Ktory Wie Duzo O Treningu (takie przeciwienstwo czatu, ktorym gosciem jest Mandaryna) i odpowiadalby na pytania. No, ale to tak w sferze marzen.
Domyslam sie, ze nie kazdemu taki autorytet bylby przydatny, bo osobie zaczynajacej biegac rozmowa z Guru o 17 progach i 23 testach okreslajacych tenze prog moglaby do gustu nie przypasc. No, ale ktos bardziej zaawansowany moglby na tym duzo skorzystac.
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale jeśli chcemy pogadać jakoś "szybciej", w sprawach strony i po to miałby być czat to ja bym raczej sugerował wykorzystanie istniejących czatów - na onecie, wp.
Adminowi teraz wole głowy tym nie zawracac.
Załóż Tomasz czata biegowego. :)
tomasz

Nieprzeczytany post

Czyli :ojnie:
:chlip:
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Raczej - :nienie:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Słuchajcie. Chat z autorytetem to jest inna sprawa.
Ja myslałem, że Tomaszowie chodzi o jakieś techniczne aspekty strony.
To jest dobry pomysł ale admin ma priorytety które musi załatwić a które są na tym etapie ważniejsze niż czat.
Wszystko jest kwestią czasu - jak widac po naszym opóżneniu to ze startem mamy problem a wy już od razu z czatem wyjeżdżacie :)
tomasz

Nieprzeczytany post

Mi Fredzio chodziło o najzwyklejszy czat dla forumowiczów.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Tomasz, po przemyśleniu wydaje mi się, że to nie ma sensu.

Ma sens tylko moderowany czat z Autorytetem - wtedy pytania są do jednej osoby i jedna osoba odpowiada.
Parę razy byłem na takich czatach ogólnych (nawet kiedyś testowaliśmy coś takiego na biegajznami) i nie miało to większego sensu. Zazwyczaj zamienia się to w bezładną paplaninę i wszystkich ze wszystkimi przy pomocy jakichś niezrozumiałych równowazników zdań.

Co innego - jeśli chcemy coś konkretnego od konkretnej osoby, czat na konkretny temat. To napewno za jakiś czas zrobimy bo jest pare osób o których wiem na pewno że chętnie by wszyscy z nimi poczatowali.
tomasz

Nieprzeczytany post

Kiedy start? :hej:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Jeszcze proszę o chwilę cierpliwości.

Tak to jest z wdrażaniem nowych systemów, że zazwyczaj przyjmuje się optymistyczne założenia, że żaden element układanki nie wypadnie a niestety życie to trochę weryfikuje.
Przykro mi, że tak to sie opóźnia, chcielismy zrobić fajny serwis na Półmaraton Warszawski ale w tej sytuacji to nie będzie miało sensu.
Mam nadzieję, zę opóżnienie nie będzie większe niż miesiąc w stosunku do zakładanej pierwotnie daty. No, może miesiąc i jeden dzień. ;)

Jako zadośćuczynienie deklaruję, że jak strona ruszy to wszyscy Ci którzy NIE BĘDĄ narzekali na opóźnienie dostaną fajne koszulki. :) Bawełnianie ale fajne.
Możecie wpisac w tym wątku wasze rozmiary.
tomasz

Nieprzeczytany post

Super :oczko:
Nie wiem jak to z rozmiarami, one sa rozne.
Mam 167cm - to chyba jakis obiektywny wyznacznik...
Bo te eski, emki, elki i inne przeklamuja troche :hej:
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja FREDZIO poproszę L, dla Grubej S :hejhej: :bleble:
Ibex    
Awatar użytkownika
Kazim
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

NIe mam zamiaru narzekać. :hejhej:
Proszę o rozmiar L
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jak bedzie wygladal nadruk na koszulce? Moglbys wrzucic to gdzies abysmy mogli sobie obejrzec?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Bartosh
Kilka tygodni temu bym wrzucił.
Ale (międzyinnymi z tego wynika opóźnienie) że mamy innego grafika i on sie trochę przyczepił do Logotypu i jeszcze go nie mam.
Jak będę miał to wrzucę.

Tomasz - ale wzrost chyba nie mówi wiele - bo możesz być mocno zbudowany lub szczupło zbudowany - wiec dodaj jeszcze swoją subiektywną ocene czy jesteś L, M, czy S.

Wszystkich tutaj notuję, jak już będzie start to wezmę od was adresy to przyślę.

Bartosh - do Chicago też moge wysłać. :)
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gdzie mój post co go przed chwilą napisałem????????

Było w nim o Tomku pragmatyku filozofie. Frdzio nie żebym był jasnowidz ale Tomasz to chyba L bo kulturystkę uprawiał :hej:

Pisałem w tym poście co zginął też o tum, że lepiej coś robić wolniej a dokładnie (niemiecka maksyma :hej: ). Na początku trzeba biegać wolno więc OBW1 dla strony jest tempem na za miesiąc i dobrze :hahaha:

Ja to chyba L nie chce się chwalić ale spadło mi już z wagi 25kg, a jak będzie XL to też się nic nie stanie bo do dużych rozmiarów już przywykłem.

Pozdrawiam z cierpliwością czekając na start (strony i mój w półmaratonie w Łodzi - to pierwszy start)
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ