Co czytacie, gdy nie biegacie :)
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:07
- Życiówka w maratonie: brak
Z biegowych to "Biegiem przez życie" J.Skarżyńskiego - często do niej wracam.
A tak ostatnio: Pan Wołodyjowski - niesamowicie mnie wciągnął, czytałem nawet idąc przez miasto do domu.
Teraz czytam Wyznania - Św. Augustyna kolejny raz a w kolejce jedzie do mnie (mam nadzieję) książka Exupery'ego - Twierdza.
Chyba najlepsza książka którą czytałem to "Nędznicy" Wiktora Hugo. Szczerze polecam mimo jej obszerności
A tak ostatnio: Pan Wołodyjowski - niesamowicie mnie wciągnął, czytałem nawet idąc przez miasto do domu.
Teraz czytam Wyznania - Św. Augustyna kolejny raz a w kolejce jedzie do mnie (mam nadzieję) książka Exupery'ego - Twierdza.
Chyba najlepsza książka którą czytałem to "Nędznicy" Wiktora Hugo. Szczerze polecam mimo jej obszerności
Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak, jakby wszystko zależało od ciebie.
- Kosteczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
"Zwariowana łódka" Farley Mowat - polecam, dawno się tak nie uśmiałam (w pociągu co prawda dziwnie patrzą na śmiejących się "do siebie" ludzi ale co tam )
Ostatnio: niezawodna Joanna Chmielewska "Zbieg okoliczności"
a teraz "Człowiek w labiryncie" Robert Silverberg.
Ostatnio: niezawodna Joanna Chmielewska "Zbieg okoliczności"
a teraz "Człowiek w labiryncie" Robert Silverberg.
Now I know I am on my road...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- constantius
- Stary Wyga
Ziemkiewicza felietony w Rzepie... a tak poza tym to ostatnio J. Nowakowski Teoria Informacji - podręcznik akademicki ( ale studentem to juz nie jestem dawno )
1065 km w roku 2009 ( zresztą zawsze więcej niż 1000 od 2006 ) biega od 2003, 1/2 maratonu 1:49:30 ( Kross )
885 km w 2010
885 km w 2010
- Pankrok
- Wyga
Ja lubię Dana Browna:D
Czytam trochę fantasy, mam kilka serii dużych i małych za sobą. Na przykład Diuna, albo rodzimy Wiedźmin:)
Czytałem sztukę wojny i biografie kilku ważnych naukowców.
Teraz mam kilka pozycji ze świata książki.
I mam zamiar zabrać się za "Tao of Jeet Kune Do" Bruce'a Lee.
Pozdrawiam
Jarek
Czytam trochę fantasy, mam kilka serii dużych i małych za sobą. Na przykład Diuna, albo rodzimy Wiedźmin:)
Czytałem sztukę wojny i biografie kilku ważnych naukowców.
Teraz mam kilka pozycji ze świata książki.
I mam zamiar zabrać się za "Tao of Jeet Kune Do" Bruce'a Lee.
Pozdrawiam
Jarek
-
- Wyga
również czytam Ziemkiewicza i Wildsteina,Gazetę Polską,
przeczytałem właśnie Urodzonych Biegaczy,bardzo mi się podoba,
a książką która na mnie zrobiła ostatnio duże wrażenie jest "Polska Anarchia" Pawła Jasienicy,
jest jakies wytłumaczenie dlaczego nasze państwo upadło w XVII i XVIII wieku,i bynajmniej nie jest to jakaś narodowa skłonność do anarchii,polecam
przeczytałem właśnie Urodzonych Biegaczy,bardzo mi się podoba,
a książką która na mnie zrobiła ostatnio duże wrażenie jest "Polska Anarchia" Pawła Jasienicy,
jest jakies wytłumaczenie dlaczego nasze państwo upadło w XVII i XVIII wieku,i bynajmniej nie jest to jakaś narodowa skłonność do anarchii,polecam
- Emocja
- Rozgrzewający Się
o, poluję na tę książkę i nie mogę upolować.mszary pisze: A ostatnio: Neil Gaiman - "Amerykańscy bogowie" - polecam
obecnie podczytuję w tramwaju C.S. Lewisa.
Lubię gościa i polecam!
Śmigacz.
:]
:]
-
- Rozgrzewający Się
Witam.
Ostatnio przeczytałem książkę "Kobiety" Charlsa Bukowskiego. Polecam dużo ironii i ciekawych przemyśleń autora oraz dużo pieprzenia. Polecam jeszcze gorąca "Gra Anioła" jak i inne książki Carlosa Ruiz Zafona.
Ostatnio przeczytałem książkę "Kobiety" Charlsa Bukowskiego. Polecam dużo ironii i ciekawych przemyśleń autora oraz dużo pieprzenia. Polecam jeszcze gorąca "Gra Anioła" jak i inne książki Carlosa Ruiz Zafona.