Koszulki Bieganie.pl
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
To oczywiste .
Po prostu jak sie za cos nie placi to glupio sie o to upominac .
Po prostu jak sie za cos nie placi to glupio sie o to upominac .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
u Fredzia 1=x, u niego czas plynie inaczej, ma dużo na głowie. Jak coś jest powiedziane, że dzisiaj to czasami może być za 3dni, za miesiąc, za rok, a zdarza sie, że może być nawet zanim pomyślisz, że ma być. To jest taki biegowy bóg. Trzeba sie do tego przyzwyczaić
i tyle. W każdym razie jedno jest pewne jak powiedział, że będzie to będzie, ale kiedy to nie wiadomo. Poprostu "kołaczcie, a otworzą wam".

Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
-
- Wyga
ja pomimo swojego skromnego biegowego stazu rowniez z duma bym chcial reprezentowac strone bieganie.pl
jesli jest jakas mozliwosc zakupienia biegowki i zwyklego podkoszulka to prosze o kontakt
jesli jest jakas mozliwosc zakupienia biegowki i zwyklego podkoszulka to prosze o kontakt
yacool napisał(a):
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
-
- Wyga
jesli moge wam pomoc to znam dobra profesjonalna drukarnie w Krakowie
przy duzych ilosciach sztuk maja konkurencyjne ceny koszulek
robia nadruki w wielu roznych technologiach ale najlepiej przyblizy to ich strona bo ostatnio u nich bylem jakies 9 miesiecy temu:
drukarnia to Abovo strona www z .pl na koncu - moze sie nadadza
chyba ze macie juz jakas zaznajomiona drukarnie to moja propozycje zignorujcie
incjatywa koszulek bieganie.pl to swietny pomosl nie tylko ze wzgledu na promocje samego portalu ale rowniez kultury biegania,
warto o tym pomyslec
przy duzych ilosciach sztuk maja konkurencyjne ceny koszulek
robia nadruki w wielu roznych technologiach ale najlepiej przyblizy to ich strona bo ostatnio u nich bylem jakies 9 miesiecy temu:
drukarnia to Abovo strona www z .pl na koncu - moze sie nadadza
chyba ze macie juz jakas zaznajomiona drukarnie to moja propozycje zignorujcie
incjatywa koszulek bieganie.pl to swietny pomosl nie tylko ze wzgledu na promocje samego portalu ale rowniez kultury biegania,
warto o tym pomyslec
yacool napisał(a):
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sorry, nie było mnie w sieci przez kilka dni.
Sam druk nie jest myślę dużym problemem.
Jeśli chodzi o koszulki biegowe - to sprawa prosta - sam logotyp z biegaczem.
A bawełniane - to projekt.
Biegowe się niedługo skończą i będę musiał zrobić zamówienie nowej partii.
Do tej pory były białe - zobaczymy, czy coś kombinować czy nie.
Chyba, że macie dojście do producenta fajnych, biegowych, dobrych jakościowo tanich koszulek ?
Przyznam, że te które były do tej pory (Kalenji) sa jakosciowo bardzo dobre i nie drogie - ale zobaczymy, czy teraz jakaś inna firma nie będzie chciała w to wejść.
Sam druk nie jest myślę dużym problemem.
Jeśli chodzi o koszulki biegowe - to sprawa prosta - sam logotyp z biegaczem.
A bawełniane - to projekt.
Biegowe się niedługo skończą i będę musiał zrobić zamówienie nowej partii.
Do tej pory były białe - zobaczymy, czy coś kombinować czy nie.
Chyba, że macie dojście do producenta fajnych, biegowych, dobrych jakościowo tanich koszulek ?
Przyznam, że te które były do tej pory (Kalenji) sa jakosciowo bardzo dobre i nie drogie - ale zobaczymy, czy teraz jakaś inna firma nie będzie chciała w to wejść.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
30 zł biegowa. Męska i damska. 10 zł bawełniana.
Ale jest tutaj pewnie kilka osób których koszulki powinny dawno dotrzec a jeszcze nie dotary? Halo ?!
Są tu tacy ??
Ale jest tutaj pewnie kilka osób których koszulki powinny dawno dotrzec a jeszcze nie dotary? Halo ?!

- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
Cześć,
to ja bym się pisał na jedną biegową i jedną bawełnianą
. W końcu temat założyłem...
Pozdrawiam,
Lejek
to ja bym się pisał na jedną biegową i jedną bawełnianą

Pozdrawiam,
Lejek
-
- Wyga
FREDZIO
ja rowniez prosze o jedna koszulke biegowa i jedna bawelne w rozmiarze xl (czyli taka mniej wiecej na wzrost 185) dane do potrzebnego przelewu i adresowe prosze podaj mi na PW
ja rowniez prosze o jedna koszulke biegowa i jedna bawelne w rozmiarze xl (czyli taka mniej wiecej na wzrost 185) dane do potrzebnego przelewu i adresowe prosze podaj mi na PW
yacool napisał(a):
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ech, polecieliście i z tymi koszulkami. 
Oficjalna koszulkowa droga to droga mailowa - bo tak mam chociaż jakiś ślad w jednym miejscu - a nie trochę, tu, trochę tu.
Jak ktoś chce koszulkę to niech mi napisze maila z adresem i rozmiarem.
adres: redakcja małpa bieganie.pl

Oficjalna koszulkowa droga to droga mailowa - bo tak mam chociaż jakiś ślad w jednym miejscu - a nie trochę, tu, trochę tu.
Jak ktoś chce koszulkę to niech mi napisze maila z adresem i rozmiarem.
adres: redakcja małpa bieganie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zresztą koszulki bieganie.pl startowe to jedno a bawełniane drugie.
Te bawełniane - wydaje mi się, że mają jednak kiepski projekt - wina moja bo ja za to odpowiadałem.
Więc jeśli jakiś zdolny rysownik ma jakiś fajny pomysł na projekt koszulki - to śmiało.
Te bawełniane - wydaje mi się, że mają jednak kiepski projekt - wina moja bo ja za to odpowiadałem.
Więc jeśli jakiś zdolny rysownik ma jakiś fajny pomysł na projekt koszulki - to śmiało.