athletic - bądź uczciwy. Jesteś młodym chłopakiem, robisz dobre wyniki więc ten koniunkturalizm jest Ci zupełnie niepotrzebny.athletic1500 pisze:......szkoda ze autor wywiadu tak mocno skupil sie na sprawach biezacych tj. problemy w PZLA,oraz krytyce samego Maminskiego.
Mysle ze pan Boguslaw dysponuje ogromna wiedza na temat szkolenia oraz samych biegow i wielka szkoda ze autor wywiadu nie skupil sie na tym bo mnie jako pasjonata biegow bardziej od terazniejszych przepychanek w PZLA interesuja osianiecia sporotwe Wice Mistrza Swiata oraz jego wnioski przemyslenia z dlugoletniej przeciez kariery sportowej i jego pomysly na dalsze zmiany w polskich biegach.
Przecież ten wywiad toczy się w ten sposób, że ja na początku cały czas się pytam o sprawy treningowe, warsztat itd a Pan. Mamiński bez przerwy skręca w strona a to Pana Króla, a to błędów innych trenerów a to minimów kwalifikacyjnych. To nie ja poprowadziłem rozmowę w tą stronę.
Poza tym w jakim miejscu go krytykuję? Tylko wtedy kiedy mówię, że kiedy chcą to potrafią obchodzić minima.