Mam wrażenie, że dzisiaj Rywina nikt jużnie zna (nie chce znać), wszyscy za to są bardzo uczciwi no i robią wiele dla polskiej kultury. Kwiatkowski też dba o kulturę - puszcza dużo dobrych filmów w TVP - najlepszy czas dla dobrych filmów to 0.00-3.00 w nocy - wtedy wszyscy miłośnicy kina znajdują chwilę czasu. Jest też, ma się rozumieć, bardzo uczciwy - przecież tak mówi jego przyjaciel Włodek Czarzasty - wielce zasłużony w walce o wolność mediów w Polsce.....
Jimas
SPRAWA RYWINA
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Joy
Rozumiem, że porażka Polkomtela Twoim sukcesem
Pachowski był jeszcze kiedyś prezesem PGF jako wybitny finansista (Polska Giełda Finansowa)
To zresztą też ciekawa kariera.
Ale dla mnie to tez jest niezwykłe - ciekawe jak Rzeczpospolita wyjasni jak do tego dotarła. Pewnie nie wyjasni, żeby problemów nikomu nbie robić.
Ale to niezłe, że prokuratura jeszcze nie wie, kiedy poprosi o te billingi a my wszyscy już je znamy.
Niech żyje prasa !!!
Rozumiem, że porażka Polkomtela Twoim sukcesem

Pachowski był jeszcze kiedyś prezesem PGF jako wybitny finansista (Polska Giełda Finansowa)
To zresztą też ciekawa kariera.
Ale dla mnie to tez jest niezwykłe - ciekawe jak Rzeczpospolita wyjasni jak do tego dotarła. Pewnie nie wyjasni, żeby problemów nikomu nbie robić.
Ale to niezłe, że prokuratura jeszcze nie wie, kiedy poprosi o te billingi a my wszyscy już je znamy.
Niech żyje prasa !!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fredzio, czy to ten sam pachowski co w Twojej dawnej opowieści?
Joycat, czy jak byśmy sie do ciebie uśmiechneli
, to mogłabyś skołować bilingi jakichś znanych osób?
Joycat, czy jak byśmy sie do ciebie uśmiechneli

ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio - to nie sukces, ani zwyciêstwo nad konkurencj±, ale materia³ do przemy¶leñ na temat nieszczelnych systemów kontroli w tak du¿ych firmach jak Polkomtel. Zreszt± nie wyobra¿am sobie, ¿eby nie dotarli natychmiast do osoby, która te billingi odsprzeda³a Rzepie - to bardzo proste.
PAwe³ - nie
PAwe³ - nie

-
- Zaprawiony W Bojach
...może sam Pachowski ze swojego komputerka...
no właśnie najłatwiej jest wykorzystac komputer osoby, ktora sobie wyszla na papieroska, albo informatyk, ktory moze potem pogrzebac w systemie i zatrzec po sobie slady
no właśnie najłatwiej jest wykorzystac komputer osoby, ktora sobie wyszla na papieroska, albo informatyk, ktory moze potem pogrzebac w systemie i zatrzec po sobie slady
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredziu, smutne jest co napisze, i lepiej nie czytaj
Chętnie bym z Tobą podyskutował, ale uważam, że po tym co się stało w ostatnich dniach, nie jest już możliwa obiektywna ocena GW, a rozważania na temat niedostatków tego dziennika, byłyby jak czytanie książki na ciele poranionego...
Nie mam już nawet ochoty na żarty, bo nie mam już cienia wątpliwości, że w tym kraju nic nie drgnęło, a renesans arogancji czerwonej władzy z każdym dniem przybiera na sile. Nie mogąc w tej spawie niczego zmienić pozostaje mi wyemigrować, choćby wewnętrznie, choćby w moje BIEGANIE...

Nie mam już nawet ochoty na żarty, bo nie mam już cienia wątpliwości, że w tym kraju nic nie drgnęło, a renesans arogancji czerwonej władzy z każdym dniem przybiera na sile. Nie mogąc w tej spawie niczego zmienić pozostaje mi wyemigrować, choćby wewnętrznie, choćby w moje BIEGANIE...
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Runforfun
Ale Ciebie ciężko do wymiany zdań namówić
No dobra - daruje Ci - szkoda że nie masz maila w swoim profilu.
Ale Ciebie ciężko do wymiany zdań namówić

No dobra - daruje Ci - szkoda że nie masz maila w swoim profilu.