SPRAWA RYWINA

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Jimas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam wrażenie, że dzisiaj Rywina nikt jużnie zna (nie chce znać), wszyscy za to są bardzo uczciwi no i robią wiele dla polskiej kultury. Kwiatkowski też dba o kulturę - puszcza dużo dobrych filmów w TVP - najlepszy czas dla dobrych filmów to 0.00-3.00 w nocy - wtedy wszyscy miłośnicy kina znajdują chwilę czasu. Jest też, ma się rozumieć, bardzo uczciwy - przecież tak mówi jego przyjaciel Włodek Czarzasty - wielce zasłużony w walce o wolność mediów w Polsce.....

Jimas
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Joy
Rozumiem, że porażka Polkomtela Twoim sukcesem :hahaha:
Pachowski był jeszcze kiedyś prezesem PGF jako wybitny finansista (Polska Giełda Finansowa)
To zresztą też ciekawa kariera.

Ale dla mnie to tez jest niezwykłe - ciekawe jak Rzeczpospolita wyjasni jak do tego dotarła. Pewnie nie wyjasni, żeby problemów nikomu nbie robić.
Ale to niezłe, że prokuratura jeszcze nie wie, kiedy poprosi o te billingi a my wszyscy już je znamy.

Niech żyje prasa !!!
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio, czy to ten sam pachowski co w Twojej dawnej opowieści?

Joycat, czy jak byśmy sie do ciebie uśmiechneli :), to mogłabyś skołować bilingi jakichś znanych osób?
ENTRE.PL Team
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio - to nie sukces, ani zwyciêstwo nad konkurencj±, ale materia³ do przemy¶leñ na temat nieszczelnych systemów kontroli w tak du¿ych firmach jak Polkomtel. Zreszt± nie wyobra¿am sobie, ¿eby nie dotarli natychmiast do osoby, która te billingi odsprzeda³a Rzepie - to bardzo proste.

PAwe³ - nie :)
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...może sam Pachowski ze swojego komputerka...

no właśnie najłatwiej jest wykorzystac komputer osoby, ktora sobie wyszla na papieroska, albo informatyk, ktory moze potem pogrzebac w systemie i zatrzec po sobie slady
ENTRE.PL Team
Runforfun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredziu, smutne jest co napisze, i lepiej nie czytaj :chlip: Chętnie bym z Tobą podyskutował, ale uważam, że po tym co się stało w ostatnich dniach, nie jest już możliwa obiektywna ocena GW,  a rozważania na temat niedostatków tego dziennika, byłyby jak czytanie książki na ciele poranionego...
Nie mam już nawet ochoty na żarty, bo nie mam już cienia wątpliwości, że w tym kraju nic nie drgnęło, a renesans arogancji czerwonej władzy z każdym dniem przybiera na sile. Nie mogąc w tej spawie niczego zmienić pozostaje mi wyemigrować, choćby wewnętrznie, choćby w moje BIEGANIE...
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Runforfun
Ale Ciebie ciężko do wymiany zdań namówić ;)
No dobra - daruje Ci - szkoda że nie masz maila w swoim profilu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ