Upaly

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Joy podziwiam 5 rano, bo ja nie mogę wstać tak wcześnie. Za późno wracam do domu i potem życie rodzinne i domowe zajmuje mi czas do północy. A rano jest zdecydowanie przyjemniej biegać :taktak: .  Niestety najbliższy bieg w jakim biore udział startuje jest o 17:30, a wtedy potrafi być jeszcze ciepło.
Ciekawe czy jest jakiś bieg ze startem wcześnie rano? Nie myślę o maratonach o 8:30 czy 9:00, ale wcześniej.
Znam jeden nazywany nocnym ze startem o 20:30 (sierpień).
PKO
Awatar użytkownika
Daaga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W koncu i mnie dobily upaly.
Nie wiem czy u Was tez jest taka reakcja, ale ja zasypiam w ciagu dnia.
W Polsce coraz cieplej, jeszcze troche, a bedziemy nalezec do krajow tropikalnych, gdzie w ciagu dnia trzeba sie przespac, zeby moc normalnie funkcjonowac.
Awatar użytkownika
jopilian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja też nie znoszę upałów.Jak tylko robi sie ciepło  na dworze to zaraz mam inne nastawienie do biegania.Lubiębiegać wcześnie rano lub wieczorem, ale nie zawsze jest to możliwe, wiec najczęśniej biegam po pracy około 16, gdzie jest naprawdę gorąco.Jednak nawet największy upał nie jest w stanie zniechęić mnie do biegania.Biegam, bo lubię bez względu na warunki atmosferyczne. Pozdrawiam
bengi
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ