Sportowa bielizna

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Slodka_09
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam takie pytanko...bardzeij do zenskiej czesci owego forum :) od 1 09 biegam po 40 minut codziennie wieczorem i planuje biegac juz zawsze:) przynajmniej mam taka nadzieje:) Zastanawiam sie jak najlepiej dobrac bisutonosz do biegania? moze niektore z was orientuja sie gdzie mozna kupic dobry buistonosz a moze lepiej top ? a i jeszcze jedno ..Czy bieganie powoduje zmiejszenie biustu?
PKO
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zajrzyj na watek ach te baby - już to przerabiałyśmy.

Rodzaj stanika zalezy od rozmiaru jaki nosisz. Przy niewielkim biuście nie ma problemu. Wystarczy dobrze podtrzymujący top. Jeśli jednak masz bardziej "kobiece kształty" to pojawia się koniecznośc zakupu stanika sportowego. Wybór w sklepach jest dość duży więc nie powinnaś mieć kłopotu. JEdno jest pewne - bieganie w zwykłej bieliźnie zrobi więcej złęgo niż dobrego. O wygodzie a raczej jej braku nie wspomnę ;-)
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Slodka_09 pisze: a i jeszcze jedno ..Czy bieganie powoduje zmiejszenie biustu?
nie ma co ukrywać - bieganie powoduje zmniejszenie biustu, i to w znaczny sposób. Pozytyw to poprawa jędrności.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

NO NIE wierzę , bieganie powoduje zmniejszenie biustu ?
to jest prawda ? hmmm...
jeśli tak to szkoda bardzo
Tomek
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sugeruję jeszcze zwrócić uwagę na materiał i szwy (żeby nie powodowały otarć, podrażnień) i właściwości trzymające / stabilizujące, szczególnie jesli zamierzasz biegać szybciej, więcej i dłużej. Przy biegach 2-3 godzinnych większość biustonoszy jest po prostu do d...., ale to może przypadłość nie tak nagminna, jak mi się wydaje.
Slodka_09
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

DZIEKUJE BARDZO ZA ODPOWIEDZI!!! FAJNIE WOGOLE ZE KTOS ZAŁOZYŁ TO FORUM JEZELI JUZ TO BYLO PRZERABIANE TO SORRY ZA FATYGE ALE JESTEM TU NOWA , MAM NADZIEJE ZE SZYBKO ZAŁAPIE O CO TU GRA:)

A JEZELI ZMNIEJSZA TO TEZ ZALUJE:( POZDRAWIAM WSZYTSKICH ZAPRAWIONYCH W BOJU I ZYCZE SZEROKICH SCIEZEK :p
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ratunku! dziewczyny, nie piszcie że bieganie=mniejszy biust! Bo zaraz się okaże że wiele lasek któe się zapaliły do biegania wybierze kanapę zamiast biegania bo od kanapy biust rosnie. To fakt udowodniony. ;-)

Nie jest to taka prosta zależnośc. Biust może być mniejszy bo mamy tam wiele tłuszczyku. Jak biegamy to spalamy. Jasna sprawa! Ale trzeba pamiętac o plusach! Chociażby o tym że sport ujędrnia wszystko! Także nasz biust. Dla mnie wybór jest oczywisty. Poza tym bez przesady! Co innego sportowiec wyczynowy a co innego np taka na przykład ja biegnąca 1,5 godziny tygodniowo. Jakoś nie zauważyłam zmiany!

A tak na marginesie. Jak się chce miec większy biust to trzeba jeśc dużo ciastek, czekolady i delicji ;-)
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
liwka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzień dobry,
mogę śmiało polecić biustonosze Tri Action Triumph poziom 3 - przy dużym biuście gwarantują komfort i brak niepożądanego bounce'u ;-)
Z wersji mocno ekonomicznych sprawdziłam firmę UNNO Sport - na allegro jest ich mnóstwo i kosztują około 20-30 zł. Nie wiem, jak długo wytrzyma, ale na razie jest zaskakująco dobry.

(dla wszystkich chętnych polecam animację na stronie http://www.shockabsorber.co.uk/bounceometer/shock.html - pouczające :-)

Pozdrowienia!
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Liwka][img]http://runmania.com/f/8294e1e9d22a431e5c3a2afb29f499f0.gif[/img][/url]
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

liwka pisze:(dla wszystkich chętnych polecam animację na stronie http://www.shockabsorber.co.uk/bounceometer/shock.html - pouczające :-)

Pozdrowienia!
wszystko się zgadza
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pinky pisze:
No normalnie kolega mi zaimponował! ;-) Super!
Mnie się podobają te zapinane z przodu.
mi też Pinky zaimponowała , stwierdzeniem oczywistym ,że bieganie poprawia biust , ufff, bo już zadrżałem
pozdrawiam Cię
Tomek
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hahaha ;-)
Pozdrawiam ;-)
PinUpGirl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pinky pisze: A tak na marginesie. Jak się chce miec większy biust to trzeba jeśc dużo ciastek, czekolady i delicji ;-)
Tak, tak, tu się zgadzam, u mnie podziałało bez pudła ;)

A co do sportowej bielizny to znalazłam coś takiego: link
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
marysia-123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja polecam bielizne sportowa z Anity Active , szczególnie biustonosz który jest tak wyprofilowany, ze podczas biegania powoduje ograniczenie ruchu biustu nawet o 70% ( tak wyczytałam i zgadzam sie z tym poniewaz sama jestes szcześliwą posiadaczka ) Kupiłam taki na glg - bielizna.pl Pozdrawiam ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ