Ale strona cratfa... nie dziala

No ładnie.....airda pisze:Bosh, nie dalej jak wczoraj siedzialam z laptopem w lozku... szukajac odziezy na zimowe biegi![]()
Ale strona cratfa... nie dziala
Poszukaj na Wikipedi "comfilia - fetyszem są komputery i informatycy"Friend pisze:Brak w słowniku wyrazów obcychbleez pisze:ruh hożuf pisze:...albo laptop który można zabrać do łóżka.To tak zwana comfiliaFriend - laptopa do łóżka zabiera fetyszysta
Wikipedia nie jest dla mnie wiarygodnym żródłem.bleez pisze:Poszukaj na Wikipedi "comfilia - fetyszem są komputery i informatycy"Friend pisze:Brak w słowniku wyrazów obcychbleez pisze: To tak zwana comfilia
Nie, jest dobrze jak jest !FREDZIO pisze: Chyba, że otworzymy specjalny dział: "Hard Core"i tam nie będzie ograniczeń w kwestii sensowności lub bezsensowności porad.
Nie "czepiam się" tylko wyrażam kulturalnie swoja opinię na zapodany przez kolegę temat. Jakbym napisał że iPhone jest za ciężki, albo za mały, albo za duży to bym się czepiał, jakbym napisał: "tylko debilne ofiary marketinku Apple'a kupuja Iphone" to bym się zachowywał jak burak, a tak to po prostu napisałem co o tym myślę i starałem się żeby wyszło grzecznie.Friend pisze:Kto do łózka zabiera laptoparuh hożuf pisze:[ albo laptop który można zabrać do łóżka.
PS
Czepiasz się i tyle !
A może ktoś biega z kómórka by słuchac muzyki lub radia i interesuje go iPhone ?