Teraz jest Pn, 1 maja 2017, 06:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 10:57 
Offline
Dyskutant
Dyskutant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 10 kwietnia 2017, 23:50
Posty: 28
marcinnek_ napisał(a):
Tak, to komunikat o tym, że poruszałeś się wystarczająco dużo, by pasek "siedzenia na d*pie" spadł do zera. Możesz go (a przy okazji alert o tym, by d*pę ruszyć, wyłączyć z menu "Activity Tracker" -> "Move alert" (sorry, ale mam angielski w zegarku, tak się przyzwyczaiłem).

Też się nad tym zastanawiałem, wpadło mi na myśl, że to jakiś błąd i może ktoś w budynku ma radar garmina :D On tam pozwala na wyświetlanie komunikatów na zegarku, też dziękuję za to wyjaśnienie!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 12:24 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
droopy napisał(a):
Yahoo napisał(a):
Naprawilem problem z wifi.
Na kanale 12-14 nie łączy a mialem ustawiony 13 kanal.
Zmienilem na 10. Na 11 tez nie połączyło.
Szkoda ze tak musialem zrobic. Na innych kanałach pelny ruch u mnie w poblizu.
Normalnie dziala na 1-11 kanale.

Wysłane z mojego SM-T113 .

W ogóle to takie błędy warto zgłosić, tym bardziej że możesz dokładnie powiedzieć co zrobić aby je powtórzyć. Szukam i nie widzę jakiegoś osobnego softu do zgłaszania błędów i uwag, na forum trzeba pisać? Ktoś coś wie?

Mnie zastanawia jak wyłączyć komunikaty o utracie połączenia bluetooth, bywa że telefon jest blisko i traci połączenie. Sama utrata połączenia nie jest jeszcze dla mnie problemem (nie przeszkadza mi to w treningach), ale komunikat chętnie był wyłączył. Widziałem film na YT, w którym ktoś wyłącza alerty w ustawieniach i to niby załatwia problem, niestety nie w moim przypadku :/

A ten problem przypadkiem znalazlem na facebooku
O garmin Fenix 5
Znaja ten problem juz. Opis dokładny jest tam zamieszczony.

***

Mam inny problem, chodzi o to ze pobrałem tarcze GearMean i z personalizowalem (przez kabel i przez aplikacje garmib connect) i caly czas jest ta sama, nawet tętn nie pokazuje, a zaznaczone mam zeby pokazywało.
Jakby sie zawiesiło na dobre.

Wysłane z mojego SM-T113 .

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 16:23 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
Dobra, ja już po treningu i zrobiłem taki test.
fenix 5x na lewej ręce i m400 na prawej.

Przed wypowiedzeniem się napiszę, że dojechałem rowerem i w obu było ustwione autopauza, i fenix pauzował szybciej od m400 o kilka sekund [po zatrzymaniu się całkowitym na rowerze], lecz wznawiali w tym samym czasie.

Na rowerze to wyszło tak:
fenix wskazał : 2,78km - kalorie : 99 kcal - maksymalna prędkość : 25.0 km/h - średnia prędkość : 14.6 km/h
m400 wskazał : 2,78km - kalorie : 106 kcal - maksymalna prędkość : 24.7 km/h - średnia prędkość : 13.9 km/h

Dobra, przechodzimy do stadionu, gdzie odbyło się tempo maratońskie 7,2km, przed był trucht 2,4km i po był trucht 2,8km, wszystko ciągiem.

Fenix wskazał :
Trucht : 2,41km - kalorie : 179 kcal - maksymalne tętno : 171 [!] - średnie tętno : 147
MP : 7.25km - kalorie : 516 kcal - maksymalne tętno : 176 - średnie tętno : 159
Trucht : 2.85km - kalorie : 214 kcal - maksymalne tętno : 168 - średnie tętno : 151
Ogółem kalorii wyszło : 909 kcal

M400 wskazał :
Trucht : 2,42km - kalorie : ? kcal - maksymalne tętno : 150 - średnie tętno : 142
MP : 7.26km - kalorie : ? kcal - maksymalne tętno : 176 - średnie tętno : 170
Trucht : 2.86km - kalorie : ? kcal - maksymalne tętno : 175 - średnie tętno : 141
Ogółem kalorii wyszło : 1199 kcal

W feniksie wyłączony był bt aby nie poszukiwało i nie próbował nawet łączyć się z paskiem.
Przed biegiem najpierw połączyłem m400 z paskiem, potem feniksa włączyłem.
GPS był normalny włączony w feniksie bez glonass.
I zapis danych był ustawiony oszczędnie, następny razem dam co sekundę.

Ale tempo naprawdę się zgadzało, w ogóle nie drgnęło jak biegłem.

Myślę, że niedzielne zawody na 10 mi pobiegnę z paskiem h7, bo jak z tego wynika nic się nie nakładało poprawnie, jak biegłem to w feniksie było o kilka za dużo bądź za nisko.

********

I taki problem wyskoczył, ustawiłem automatycznie lapowanie co 1km. i Co o dziwo na wszystkich ekranach był dystans okrążenia to co mi automatycznie zostało wyłapane. I cholera musiałem wyłączyć, bo by mi skasowało wszystko to co ręcznie bym lapował. I podsumowaniu są te automatyczne okrążenia, a nie dystans z punktu A do punktu B. [chodzi mi o pierwsze kilometry truchtu, gdzie podczas biegu zmieniłem jeden ekran i wyłączyłem automatyczne lapowanie]. Da się coś zrobić, automatyczne lapowanie było zapisywane oddzielnie w podsumowaniu a ręczne oddzielne tak jak to ma miejsce w m400?

Oraz aby mi automatyczne lapowanie nie kolidowałem z ręcznym lapowaniem. Chyba powinien być ekran automatyczne lapowanie ostatniego okrążenia, automatyczne lapowanie bieżącego okrążenia, ręcznie lapowanie okrążenia oraz lapowanie ostatniego okrążenia.
Nie wiem czy to jest tam gdzieś.

Tak skoki wyglądają tętna.

Myślę, ci którzy posiadali/posiadają fenix 3, to biegają z paskiem na klatkę piersiową, prawda ? Bo jest nie możliwością bazować na tętnie z nadgarstka.

Aha, pogoda była słoneczna, 10C, bez wiatru.


Załączniki:
Garmin Connect.png
Garmin Connect.png [ 13.13 KiB | Przeglądane 536 razy ]

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 19:19 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 22 marca 2013, 10:32
Posty: 812
Lokalizacja: Warszawa
Niestety nie, Garmin w przeciwieństwie do Polara nie odróżnia lapów ręcznych od automatycznych. Lap to lap, niezależnie od tego jak złapany. I dlatego nie ma osobnych pól śr. tempo okrążenia; śr. tempo automatycznego okrążenia. Ja w Fenix 3 mam to tak rozwiązane, że mam inny profil biegowy bez autolap, np. na treningi złożone z różnych segmentów, i osobny profil na biegi spokojne, ciągłe, z autolapem. I odrobinę inną konfigurację ekranów w każdym z nich (np. w pierwszy ważniejszy jest czas i tempo odcinka, w drugim czas i tempo całości).

_________________
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 1km: 3:09 / 5km: 18:47 / 10km: 39:34 / 21km: 1:25:21 / 42km: 3:06:05
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 21:59 
Offline
Wyga
Wyga
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 5 lipca 2015, 20:29
Posty: 77
@Yahoo dobra robota, bardzo ciekawe zestawienie
Wielu biegaczom dałeś dziś dobrze do myślenia swoim porównaniem, wg mnie patrząc na sam GPS i odczyt HR to mamy nokaut poprzez cenę.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 22:25 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
marcinnek_ napisał(a):
Niestety nie, Garmin w przeciwieństwie do Polara nie odróżnia lapów ręcznych od automatycznych. Lap to lap, niezależnie od tego jak złapany. I dlatego nie ma osobnych pól śr. tempo okrążenia; śr. tempo automatycznego okrążenia. Ja w Fenix 3 mam to tak rozwiązane, że mam inny profil biegowy bez autolap, np. na treningi złożone z różnych segmentów, i osobny profil na biegi spokojne, ciągłe, z autolapem. I odrobinę inną konfigurację ekranów w każdym z nich (np. w pierwszy ważniejszy jest czas i tempo odcinka, w drugim czas i tempo całości).

Dzieki. Chyba zrobie tak jak piszesz.
Mam juz ustawione dwa profile biegowe - trening i zawody.
Lecz nikt nigdy nie zgłosił tego, aby np dodali przy kolejnej aktualizacji ? (Czy to Fenix 3 czy 5)

tomhusky napisał(a):
@Yahoo dobra robota, bardzo ciekawe zestawienie
Wielu biegaczom dałeś dziś dobrze do myślenia swoim porównaniem, wg mnie patrząc na sam GPS i odczyt HR to mamy nokaut poprzez cenę.


Ja ci powiem, jak patrzalem na tempo to bylo caly czas równe na zegarku. Byc moze na całości dystansu sie zmienilo gdzies, jakies oddchyly byly.
A na m400 bylo o duzo za szybkie tempo. I skakało co jakis czas.

A tętno z nadgarstka dobre np do codziennej aktywności, spacery etc oraz mierzenia tętna podczas snu i tętna spoczynkowego.

Widac juz bylo na rowerze, ze m400 troche jest opóźniony w "rozwoju" XD.

W niedziele zbadam sprawę z glonass. Ale to moze wyjsc tak średnio, ze wzgledu ulicy/chodnik/trawniki/wymijanie/zwalnianie etc. Ale starac sie bede nie skracać trasy i nie biec po chodniku. I ustawie zapis danych co sekundę i koniecznie zaloze pasek H7. Bo te właściwości/obciążenie treningu moga byc przekłamane.

******

Z jakich ekranów korzystacie aby wszytko dzialalo na nich i razem z skonfiguracja pod siebie? ;)

Wysłane z mojego SM-T113 .

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Cz, 20 kwietnia 2017, 23:50 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
Tutaj garminowski poradnik jak zakladac i dbac o czujnik pomaru.

Oraz ostatnie zdjecie pokazuje test na biezni z uzyciem GPS, glonass, zapisu co 1s i oszczednego zapisu. (To nie ja wykonalem tych pomiarow)

Opis jest taki.

Cytuj:


GPS modes: GLONASS "ON" or "OFF"? UltraTrac: use or not?
Data recording: "Smart" or "Every second"?

Attached image will tell you. But consider, that those images slightly "boosted", in real life you will have wiggly track in most cases (trees, buildings, shaking wrist, watch not sighting whole sky! :P )

SHORT:

- try to use glonass more often. Yes, it will eat more battery.

- use "smart" in noisy/hard places. Use "1s" for detailed track. I am using always 1s/glonass ON.

- use UltraTrac only with footpods or just for "sightseeing logging", you probably won't get normal speed/distance from that mode.

░░ DATA RECORDING:

First: "Smart/1s" data recording is not related to GPS. That is the way watch post-process data points, simplifies/averages and softens (or not: i.e. tries to be smart :) ).

GPS still records "Every second" or "UltraTrac", and then softened (simplified) in "Smart" mode. It's about simplifying and recording less track points where watch thinks it should (it just in real gives bigger segments, and less data points). That makes smaller size for recorded tracks (not a modern problem, for most).

Will track be more accurate or less accurate with Smart/1s? No, not more accurate / nor less accurate. But in better GPS coverage in 1s you will have better resolution for real track, and in worse GPS coverage you will have more wiggling track in 1s mode (i.e. errors won't be softened by "smart").

Q> Does this affect 24/7 whr data also?
no, this only about recording ACTIVITIES (even non-gps, might be affected, but this need to be checked by someone :) ).

░░ GPS+GLONASS:

On my tests in most cases GPS+GLONASS gave better results for Fenix 3, I will improve this experience with Fenix 5.

more info about GLONASS:

Let's say "its presence increases probability to have more better track". But only _probability_.

With it you just will have more satellites on sky, so watch may choose those which signal stronger, that will help in harder areas or when GPS satellite closer to horizon (so gives bigger error).

There opposite "knowledge" (it is not!) by some rumors in style "I heard" and unprofessional analysis by some owners, who run one bad GPS day with GLONASS and another good GPS day without GLONASS, what make them think so that was glonass error (read this too: https://en.wikipedia.org/wiki/Apophenia + links below).

Also, some old obsolete articles about glonass errors from those years given as "modern advices" (I saw 2008 article, which was put as explanation why adding glonass is bad).

And more: some watch models / other brands have own GLONASS algorithm calculation errors, which give shifts, but no need to spread those issues on all GPS+GLONASS pair.

And more: investing in complicated algorithms of combining those methods by major companies and chipset developers without visible improvement: why?!

░░ UltraTrac:

Watch turns on GPS once per two minutes for some time, tracks some seconds, and hibernates with GPS.

This is very dirty track mode, not recommended if you need SPEED or DISTANCE to be measured (not just "where you was + to return").

But together with footpod (and STRYD as most accurate device for speed/distance for now) you can record dirty tracks in UltraTrac, but have real distance/speed from footpod.

I will do tests on Fenix 5: we have gyroscope in F5 so I am also curious how it will look comparable to that "X? seconds each 2 minutes recording", which was performed by Fenix 3.

TRICK not related to UltraTrac: keep in mind that you can select separately to have instant speed/pace and/or distance from footpod.



Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wysłane z mojego SM-T113 .

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pt, 21 kwietnia 2017, 10:02 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
Tutaj macie manual po polsku do 5x

www8.garmin.com/manuals/webhelp/fenix5x/PL-PL/

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pt, 21 kwietnia 2017, 19:45 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
Takie dwa elementy się pojawiły jako aktualizacja, ktoś już aktualizował je ?
Zawsze to jakieś ryzyko jest. Nie ma żadnego opisu co to dokładnie jest i co wnosi nowego.


Załączniki:
2017-04-21 19_42_48-Garmin Express.png
2017-04-21 19_42_48-Garmin Express.png [ 7.42 KiB | Przeglądane 328 razy ]

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: N, 23 kwietnia 2017, 21:07 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
Po zawodach 10 mi rzuciłem okiem na wysokość między 5x i m400 i tak wyszło.

fenix wskazał dystans 16,21km, i kalorii 1302 kcal
m400 wskazał dystans 15,96km i kalorii 1100 kcal

M400 nie miał połączenie z tętnem.
H7 połączyłem z fenixem, bo wiadomo, ten elevate nie nadaje się do biegania.

Co do wysokości, fenix wskazał ujemne wartości, nie wiem czy są one prawdziwe czy jakies anomalie powstawały.

Były bodajże 3 podbiegi i 2-3 razy w długim tunelu się biegło.

Jak fenix traci sygnał z gps'em to accelerometr czy żyroskop [nie wiem co dokładnie] przełącza się aby kontynuował mierzenie tempa i dystansu, ale trzeba ruszać ramionami ;p

W fenixie włączyłem gps + glonasik.

M400 chyba było podobnie, ale to mniej sprawnie działało.

Fenix wskazał:
72 m -Wzrost wysokości
72 m - spadek wysokości
-7 m - Minimalna wysokość - i tutaj nie wiem co oznacza ta ujemna cyfra ;p poniżej poziomu morza biegłem, jakby w kopalni [?], może temu, że w tunelu był duży zbieg, a potem duży podbieg ?
16 m - Maksymalna wysokość

M400 wskazał:
140 m - Suma wzniesień terenu
115 m -Suma spadków terenu

Kadencję też wskazali oba między 182-184.


Załączniki:
3 Garmin Connect.png
3 Garmin Connect.png [ 3.97 KiB | Przeglądane 237 razy ]
2 Garmin Connect.png
2 Garmin Connect.png [ 8.88 KiB | Przeglądane 237 razy ]
1 Analiza sesji – Polar Flow.png
1 Analiza sesji – Polar Flow.png [ 14.36 KiB | Przeglądane 237 razy ]

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pn, 24 kwietnia 2017, 08:17 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt, 20 maja 2014, 13:14
Posty: 1305
Lokalizacja: Sieradz
Yahoo napisał(a):
M400 nie miał połączenie z tętnem.


Nie porównuj w ten sposób. Jak nie masz podłączonego pulsometry to kcal nalicza z dystansu i sa to wartości uśrednione.

_________________
Sieradzbiega.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pn, 24 kwietnia 2017, 12:03 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
kuczi napisał(a):
Yahoo napisał(a):
M400 nie miał połączenie z tętnem.


Nie porównuj w ten sposób. Jak nie masz podłączonego pulsometry to kcal nalicza z dystansu i sa to wartości uśrednione.

Sluszna uwaga.
Zdaje sprawe ze, z tetnem kalorie wskazuje precyzyjnie.

*****

Mozecie mi wytlumaczyc o co chodzi z ta zmiana/wymiana map w tym temacie? I czy jest to potrzebne/użyteczne?

https://forums.garmin.com/showthread.ph ... post966666

Wysłane z mojego SM-T113 .

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pn, 24 kwietnia 2017, 12:12 
Offline
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Dołączył(a): Wt, 11 kwietnia 2017, 21:09
Posty: 11
Kolejny problem z moim 5X. Mianowicie trzeci już raz ustawienia w zakładce "system" samoczynnie się zmieniły z ustawionych przeze mnie km/h, km, m itd... na mile, stopy itd... Szczerze powiem jest to denerwujące i nie wiem jak temu zaradzić. Prawdopodobnie ta samoczynna zmiana jest związana z automatyczną aktualizacją urządzenia. Może jest na to jakaś rada ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pn, 24 kwietnia 2017, 12:22 
Offline
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Dołączył(a): Pt, 19 czerwca 2015, 17:20
Posty: 1695
maro22 napisał(a):
Kolejny problem z moim 5X. Mianowicie trzeci już raz ustawienia w zakładce "system" samoczynnie się zmieniły z ustawionych przeze mnie km/h, km, m itd... na mile, stopy itd... Szczerze powiem jest to denerwujące i nie wiem jak temu zaradzić. Prawdopodobnie ta samoczynna zmiana jest związana z automatyczną aktualizacją urządzenia. Może jest na to jakaś rada ?


U mnie taki problem nie wystepuje.

Jaka wersje masz 2.90 ?
Moze włączenie i wyłączenie by pomoglo?
Nie chcialbym pisac, zebys robil hard reset, trzeba rozwiazac problem bez tego, a to tylko w ostateczności.

I w jakich okolicznościach te wartosci sie zmieniaja?
Zmieniasz na km, m, kg, cm i co? Po wyjsciu z menu masz stopy, cale etc?
Czy po włączeniu treningu na ekranie masz mile, stopy?


Wysłane z mojego SM-T113 .

_________________
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Garmin Fenix 5/5s/5x
Nowy postNapisane: Pn, 24 kwietnia 2017, 13:14 
Offline
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Dołączył(a): Wt, 11 kwietnia 2017, 21:09
Posty: 11
Tak mam wersję 2,90. Z włączaniem już próbowałem i nie pomogło. Po zmianie jednostek wszystko jest O.K. a po 2-3 dniach sprawdzam sobie przyciskiem "down" zakładkę "ostatni sport" i wyświetla się w milach i stopach dystans a po wejściu do ustawień też są mile i stopy itd... Więc przestawiam wyłączam i włączam sprawdzam ponownie i jest O.K. No właśnie jest O.K. przez kilka dni i sytuacja się powtarza


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL