Ignis - komentarze
Moderator: infernal
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witamy serdecznie !
Będziemy czytać i kibicować.
Powodzenia !
Będziemy czytać i kibicować.
Powodzenia !
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Witka 
Życiówki niczego sobie
Cieszę się, że założyłaś bloga i mam nadzieję, że będą regularne wypiski 
Ćwiczysz jeszcze siłowo? Nie mówię konkretnie o trójboju ale tak ogólnie.

Życiówki niczego sobie

Ćwiczysz jeszcze siłowo? Nie mówię konkretnie o trójboju ale tak ogólnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
kurcze piórko.... "tośmy" koleżanki po fachu nie tylko biegowym 
A poza tym Twoje urodziny są naprawdę wyjątkowe, mam nadzieję, że co 4 lata dostajesz "zaległe" prezenty. Tak czy siak - wszystkiego najlepszego!

A poza tym Twoje urodziny są naprawdę wyjątkowe, mam nadzieję, że co 4 lata dostajesz "zaległe" prezenty. Tak czy siak - wszystkiego najlepszego!
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:31
Dziękuję bardzo za założenie wątku i za miłe powitanie.
Jeśli chodzi o życiówki, to każdy ma jakieś swoje wymarzone. Dla mnie to zejście poniżej 20 min na 5km,42/41min na 10km, 1:35 na 21 i złamanie 3:30 w maratonie. Mam też takie założenia, że jak kiedyś uda mi się złamać 40min na 10km albo 3:20 w maratonie to poczuję, że biegam przyzwoicie
powiem szczerze, że to są jakieś tam wytyczne do których dążę, ale raczej spokojnie.
Adam77 staram się trenować siłowo raz w tygodniu, oraz dodaję elementy siłowe na treningu biegowym. Aktualnie chyba udaje mi się wrócić do poziomu sprzed ciąży (bardzo poleciały mi pośladki, grzbiet i brzuch). Od dwóch miesięcy nakręciłam się na crossfit
i po 10latach wróciłam do sztang (tych prawdziwych, 20kg
)
Pardita, ciekawe życie wiedziesz
jaki masz zawód? W jakich regionach i językach się specjalizujesz?
Jeśli chodzi o życiówki, to każdy ma jakieś swoje wymarzone. Dla mnie to zejście poniżej 20 min na 5km,42/41min na 10km, 1:35 na 21 i złamanie 3:30 w maratonie. Mam też takie założenia, że jak kiedyś uda mi się złamać 40min na 10km albo 3:20 w maratonie to poczuję, że biegam przyzwoicie

Adam77 staram się trenować siłowo raz w tygodniu, oraz dodaję elementy siłowe na treningu biegowym. Aktualnie chyba udaje mi się wrócić do poziomu sprzed ciąży (bardzo poleciały mi pośladki, grzbiet i brzuch). Od dwóch miesięcy nakręciłam się na crossfit

Pardita, ciekawe życie wiedziesz

Czasem piszę w swoim biegowym pamiętniczku. Wszystkie komentarze mile są widziane 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Jestem sinologiem, ale zajmuję się również Azją Centralną. A Ty?Ignis pisze:
Pardita, ciekawe życie wiedzieszjaki masz zawód? W jakich regionach i językach się specjalizujesz?
-
- Wyga
cortunia a gdzie crossfitujesz?
Czasem piszę w swoim biegowym pamiętniczku. Wszystkie komentarze mile są widziane 

-
- Wyga
Dzięki. Czasy podobne do twoichLadyE pisze:Witaj
bede trzymac kciuki, swietny pomysl z tym zalozeniem bloga w tak szczegolnym dniu![]()
spoznione najlepszego
no i musze powiedziec ze baaaardzo ladne czasy

-
- Wyga
Iranista ze specjalizacją na bliski wschód i liźnięciem hindi oraz kultur Azji Środkowejpardita pisze:Jestem sinologiem, ale zajmuję się również Azją Centralną. A Ty?Ignis pisze:
Pardita, ciekawe życie wiedzieszjaki masz zawód? W jakich regionach i językach się specjalizujesz?

- cortunia
- Rozgrzewający Się
Ignis - niestety ciągle w Pure (glównie w tym w ZT w Wawie)
niektóre WOdy robię w domu/lub na zewnątrz (te ktore nie wymagają jakiś większych obciążeń)
ale ja w typowo crossfitowym treningu jestem leszcz, najczęściej robię trening siłowy z malymi elementami typowymi dla crossfitu
niektóre WOdy robię w domu/lub na zewnątrz (te ktore nie wymagają jakiś większych obciążeń)
ale ja w typowo crossfitowym treningu jestem leszcz, najczęściej robię trening siłowy z malymi elementami typowymi dla crossfitu

-
- Wyga
cortunia ostatnio marzy mi się żeby zorganizować jakiś trening crossfit na zewnątrz.Jak już to przemyśle to dam znać.
Ja też jeszcze jestem leszcz, ale od czego jest trening
Ja też jeszcze jestem leszcz, ale od czego jest trening