Bieg Katorżnika 2010

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Marczello
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39m07s
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a wie ktos moze o co chodzi w tej czesci biegu katorżnika "ucieczka z alkatraz"? bo tam sa jeszcze miejsca, wiem ze parami sie startuje ale cos wiecej ktos wie? napalilem sie straszliwie, ale jak zwykle z reka w nocniku....
New Balance but biegowy
Verona
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

i ja się wybieram, też debiut :)
Może ktoś z okolic północno-wschodniej Polski się wybiera?
Verona
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

helo :)
a ktoś coś może powiedzieć o noclegach?
jakaś sala gimnastyczna wspomniana w regulaminie, a pole namiotowe? czy można ze swoim czy tyko te wojskowe?
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jadę tam po raz pierwszy, i to nie z własnej woli, bo mnie poniekąd zmuszono :hej:
macie jakieś rady typu jak się ubrać, czy brać ciuchy takie od razu do wywalenia? słyszałem, że dobrze mieć ochraniacze na golenie, rękawiczki, słyszałem też, ze dobrze zaszczepić się przeciw tężcowi :hej: (jak dla mnie to chyba jakaś totalna głupota, ale tak słyszałem). Dla mnie to dużo wspólnego z bieganiem nie ma ale skoro już się zapisałem to chciałbym się jakoś w miarę, przynajmniej sprzętowo, przygotować.
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

witam , ja na Katorżnika jadę po raz 3ci :)
jak się ubrać ?? różnie się ubierają - ja biorę długie getry , koszulkę z krótkim rękawkiem i rękawiczki żeby sobie rąk nie poharatać
Co do ochraniaczy na golenie widziałem że nie którzy ubierają ale i nie którym się nie trzymają i pogubili nie raz je na trasie
A najlepiej też sobie taśmą jakąś obwiązać buty sznurówki - ja tak robiłem co roku :)
No i ja zawsze przez te 2lata po ukończeniu biegu ciuchy i buty wywalałem , tam jest takie specjalne miejsce na te ciuchy do wyrzucenia
Widziałem że nie którzy je brali z powrotem i ponoć prali je w domu ale ja już bym nie chodził w takich rzeczach i biorę te ciuchy co już się nie przydadzą oraz buty :)

Ja będę już w sobotę od południa :)
Nocleg - ja nocuje na Sali Gimnastycznej - własna kalimata i śpiwór :)
Ponoć jest pole namiotowe ale co i jak z nim to nie wiem trzeba pytać organizatora bo ja na nim nie spałem nigdy tylko Sala :)

Ja startuje w Niedziele o 10ej godzinie :)
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki golon4 za rady! jeszcze jedno pytanie - ma sens w ogóle brać pulsometr? czas i tak generalnie nie gra roli a opaska chyba będzie przeszkadzać.
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nikt chyba zegarka nie bierze na trasę Biegu :) ja na pewno nie biorę
Sleczek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

golon4 pisze:nikt chyba zegarka nie bierze na trasę Biegu :) ja na pewno nie biorę
Golon weź będziesz miał powód, żeby kupić sobie nowy :hejhej:. Swoją drogą Golon planujesz zrobienie życiówki :hej: :bum: .

Pozdrawiam i bawcie się dobrze
ODPOWIEDZ