bieganie.pl napisał(a):
Jak ten artykul to byla ironia, to co napisze nizej nie ma sensu

Cytuj:
Oplata startowa
- Powiem banalnie, za darmo nawet w twarz porzadnie nie dostaniesz

. Oplata powinna pokrywac koszty biegu + jakas gorka na zorganizowanie nastepnego biegu + pensja dla tych co organizuja, zeby im sie chcialo nastepny raz. Oplaty sa raczej syboliczne, wiec chyba nie trzeba drzec szat. W porownaniu do butow, koszulek, smartfonow i smartzegarkow to i tak wychodza grosze :D
Cytuj:
Trasa. Tu będę nieugięty
- ja tez. Trasa-petla to najlepsza opcja dla kogos kto przyjazdza do obcego miejsca. Meta i start w tym samym miejscu to duze uproszczenie logistyczne. Co do zawrotek, to mam zdanie podzielone, znim dobiegne to mnie denerwuja ci ktorzy juz wracaja, po juz czyje sie lepiej
Cytuj:
Medale na mecie.
- tablicza, kolko, trojkat czy cokolwiek innego, liczy sie pamiatka. Co jest na tym narysowane/napisane to chyba nikogo bardzo nie interesuje. No moze oprocz daty i miejsca. To sie przyda na stare lata jak wnoczka przy kominku bedzie sie opowiadac
Cytuj:
No i te koszulki pamiątkowe.
- jakby bylo dobrej jakosci to dlaczego nie. Tu wroce do punktu pierwszego, im wyzsza oplata (no i bieg bardziej prestizowy), to koszulki sa lepsze. Raz na rok i tak dobra koszulke trzeba kupic :D