Jak ktoś już chyba wspominał, prawdopodobnie plan Kszczota to było pobiec szybko żeby nie rozstrzygać na krótkim finishu, gdzie Dobek mógł wykorzystać swoją szybkość.
I jak dobrze widziałem, to zaczął ten plan realizować biegnąc 200 m w 25:XX (?), ale kolejne okrążenie już było znacznie wolniejsze (28:XX?), potem zaczęli się gryźć z Borkowskim i faktycznie mam wrażenie, że Kszczot na samym końcu uśmiechnął się rozumiejąc, co się stało i dlaczego tak się stało, ale w tym momencie nie mając już recepty.
Tak sobie myślę, że Kszczot i Borkowski mogli powspółpracować (w końcu ten sam klub) i poprowadzić szybki bieg (inna rzecz, że pewnie kosztem Borkowskiego), a wczoraj tak naprawdę "dowieźli" Dobka do końcowego rozstrzygnięcia.
Bardzo mnie ciekawi, co ten Dobek może zdziałać. Jeśli yacool potwierdza, że to materiał na mocne bieganie, to mój apetyt tylko rośnie.

Pierwsza czwórka 1500 m mężczyzn chyba wypadła dokładnie tak, jak można było się spodziewać "na papierze". Z Rozmysa coś może być.

Miło widzieć, że nasze osiemsetki wracają do zdrowia i dobrej dyspozycji.
Lesiewicz pięknie i pewnie, odważnie.
Swoboda lepiej, niż się spodziewałem. Trzymam kciuki za to żeby mnie jeszcze zaskoczyła pozytywnie i wyciągnęła z "niewiary".