Iwan napisał(a):
Paragon26 - Znam ten typ ludzi. Sprzęt przede wszystkim!
Mylisz się wcale mnie nie znasz, to jest zwykłe pytanie ale jak zawsze znajdzie się kilka osób które będą spamować nie w temacie ja nie pytam o sensowność biegania na bieżni czy w terenie tylko opinie jaki sprzęt kupić, czy to aż tak trudno zrozumieć :/
Iwan napisał(a):
Tak czytam Twoje wypowiedzi i wydaje mi się, że masz olbrzymią potrzebę nie tyle biegać, co wywalić kasę na sprzęt.
Właśnie że mam olbrzymią ochotę biegać ale niestety nie mam zamiaru biegać o 2 w nocy po mieście tym bardziej w zimie, jak tak lubisz twoja sprawa, jak załatwisz mi karnet na siłownię która jest otwarta tak około 2 w nocy lub 5 rano to chętnie skożystam, szukam bieżni i to jest celem tego tematu a nie udowadniane co jest leprze, jasne jak bym kończył prace o 15-17 i pracował 5 dni w tygodniu było by fajnie pobiegać w plenerze, ale niestety moja praca jest jaka jest a chciał bym utrzymać kondycję tym bardziej że po 10 latach palenia po 2-3 paczki dziennie fajnie było by się dotlenić

, poza tym moje pieniądze to nie jest problem publiczny mogę wydać je na fajki, których już nie palę 3 rok, lub na sprzęt do ćwiczeń jak również mogę spalić w piecu i nadal to będzie moja sprawa, bo nie pytam o sensowność takiego zakupu lub co zrobić z pieniędzmi tylko o doradzenie co kupić, bo takich bieżni są setki jak nie tysiące do wyboru
Iwan napisał(a):
1. Czy masz chęci biegać dalej... i to na bieżni.
2. Jak wyposażona bieżnia jest Ci potrzebna.
1. Tak mam chęci ale jak wspomniałem, chociaż niektórzy tego nie rozumieją ze bieganie po mieście w środku nocy jakoś nie napawa mnie chęciami do biegania :/
2. I tu pierwsza sensowna spraw właśnie nie wiem bo jestem zielony, na bieżni będę biegał ja i moja żona, co do kasy mogę przeznaczyć 3tyś, ale jeżeli będzie trzeba to i więcej chociaż na początek myślę że taka za 2-3 tyś wystarczy tylko nie wiem jaka ??
Ivan nie zrozum mnie źle ale ludzie często po prostu nie myślą i tyle dlatego trochę spiął mnie ten temat, myślałem że na forum to wiesz tak ktoś coś doradzi, ludzie są tu i mają na pewno duże doświadczenie w temacie, a tu zonk kilka odpowiedzi i każda nie ma nic wspólnego z pytaniem