nodrog napisał(a):
Ciekawe co robią inne pumy?
Rok temu było tu gwarno i tłoczno a teraz... ech...
co robią a różne ciekawe rzeczy

...u mnie jeśli chodzi o bieganie to teraz dopiero znowu zacząłem(nawet zakupiłem czołówkę

) ale żeby nie było...
Jestem aktywny cały czas, chodzę na długie spacery,grałem jeszcze do niedawna w piłkę a od dwóch miesięcy uczeszczam na boks!.Udało mi się również od czerwca do września zrobić ponad 1000 km na rowerze(w górach)...także dbam o siebie jestem aktywny i jak wspomniałem wcześniej mam w planie wrócić do regularnego biegania.Problem może być tylko w tym ,iż nie jestem pewien czy uda mi się pogodzić pracę z zajęciami boksu no i bieganiem.Ale jakoś to ogarnę bo chcę bo muszę bo nie potrafię żyć bez aktywności fizycznej...
Mam poukładaną nową trasę biegową(8km)którą zamierzam sobie pokonywać w czasie ok. 40 minut kto wie może jutro lub w sobotę ją "rozdziewiczę"
Cytuj:
od 39km wróciło mi życie i tempo około 5.40, widok narodowego i sam finisz coś niesamowitego, na moście poniatowskiego poleciały mi zły, szczęści i bólu
Mariusz jesteś twardziel i dzięki temu mimo ,że pod górkę to realizujesz to co sobie założyłeś jakiś czas temu...gratuluję świetnych wyników!
Nodrog...
nie wiem co powiedzieć brak słów...takie dystanse jeszcze lepsze rezultaty a do tego ciągniesz ten temat bo wiesz ,że warto.Wielu może brać z Ciebie przykład, świetnie realizujesz założenia i konkretnie motywujesz swoją postawą!Gratulacje!