Sikor napisał(a):
Piszesz "mierzacy TYLKO puls", a zaraz nizej dodajesz, ze mierzy jednak duzo innych rzeczy? Moglbys sie zdecydowac?
Poza tym, glowna cecha tego paska jest mozliwosc pracy offline, podobnie jak w HRM-Tri, ale zapamietuje nie tylko puls.
Chodziło mi ,że tylko mierzy puls, bo większość ludzi nie używa dodatkowych opcji tylko skupia się na pulsie dlatego podkreśliłem TYLKO.
Faktycznie pamięć jest użyteczna dodam, że limonka ma bardziej funkcjionalną pamięć niż wersja niebieska nie tylko do pływania.
Cytuj:
Kazdy pasek Garmina ma "swoj" kolor i dzieki temu mozna go szybko odroznic. Gdzie tu problem?
To była ironia, że natrudzili się nad kolorem, bo środku programowo jest duża zmiana. Kolor mi się podoba i masz racje łatwo odróżnić można. Choć gumki mozna wymienić z limonki na red, blue
Cytuj:
No i mam wielka nadzieje, ze sie nie zmienila!
Niestety jakość się nie zmieniła i to jest problem jak ktoś posmakował inne podobne produkty.
Pasek Garmina RED/Blue/limonka jest tak samo wykonany a co za tym idzie podczas maratonu czy dłuższych dystansach jak w lecie się człowiek spoci to pasek się osuwa. Tego problemu nie ma na h10. Liczyłem ,że w limonce poprawią ta wadę .
Cytuj:
Tak Ci z tym zle, ze Garmin wypuscil nowy produkt?
Zalozyles ten temat tylko po to, zeby ponarzekac?
Założyłem bo wydaje mi się ,ze ten pasek będa rozwijąc jak to widac po opcjach po aktualizacji. Uważam ,że dobrze dzielić możliwościami jak wprowadzą
Cytuj:
Kazdy ma inne wymagania i mnie np. bardzo odpowiada to, ze kostka w paskach Garmina nie jest odpinana,
dzieki czemu jest bardzo plaska i dobrze przylega do ciala.
Akurat HRM-Pro mnie nie skusi swoimi dodatkowymi funkcjami, ale dla mnie osobiscie HRM-Tri to pasek,
ktory jest dla mnie bliski idealowi. Dla mnie.
Porównałem wielkość h10vs limonka i H10 nie jest grubszy tylko większy.
Osobiscie zgadzam się , że jest bliski ideałowi, między innymi dlatego, że mniejszy.
Mimo,że limonka jest nowa i nie jest odpinana nie usuneli problemu duplikatu pulsu.
Jesli zakończysz długi bieg i położysz pasek z boku to po wejściu w puls dalej bedzie duplikował bardzo wysoki puls.
Rozwiązanie jest wyłaczenie HRM pro w zegarku.
W H10 wystarczy odpiąć fizycznie bez grzebania w opcjach.