Żeby było uczciwie muszę dopisać happy end do mojej historii z baterią (przynajmniej wszystko na to wskazuje) w moim F6X Pro.
Kompletnie nie wiem w czym był problem i co się stało ale chyba znikł (te same ustawienia, ten sam telefon, ten sam poziom aktywności)???
W każdym razie od powrotu zegarka z serwisu nie mam zastrzeżeń do czasu działania baterii.
17.02 wieczorem naładowałem go na maksa i 27.02 wieczorem miałem jeszcze 11% - wynik około 9%/dzień był dla mnie akceptowalny.
Nie czekając na całkowite rozładowanie naładowałem go 27.02 na maksa bo dzień później miałem bieg w górach więc wolałem mieć pełną baterię.
Mamy 10.03 rano i mam w tym momencie 46% więc obecnie dzienny spadek poziomu baterii to tylko 5% - rewelacja.
W tzw. międzyczasie wszedł nowy soft, może miało to jakiś wpływ? Nie wiem i nie wnikam, mam tylko nadzieję, że problemy już nigdy nie wrócą.
Cytuj:
Czy ktoś biega ze słuchawkami i ma alerty tempa wypowiadane przez lektora? Wyłączyłem wszystko, ale tego nie mogę. Trochę to irytujące jak mi babka gada przed każdym odcinkiem 10x to samo. Jeszcze niedawno było to tylko w trakcie biegu, a teraz przed cała formułka o rodzaju biegu i tempie. Najlepiej wszystkie głosowe podpowiedzi bym wyłączył, ale nie widzę takiej możliwości.
Ja generalnie biegam tylko z zegarkiem ale np. na jakieś dłuższe zawody w górach czy długie treningi zabieram telefon.
Niby powiadomienia głosowe wyłączone a po każdym kilometrze gada mi podsumowanie ostatniego kilometra.
Chcę mieć to podsumowanie ale na zegarku a nie jeszcze żeby dodatkowo gadał do mnie telefon.
Pytałem w serwisie i podobno nie da się tego wyłączyć (można albo wyłączyć podsumowanie kilometra, nie będzie też wyskakiwało na zegarku albo wyłączyć BT).
Może w Twoim przypadku jest podobnie.