marcinnek_ napisał(a):
Jak włączysz tryb "do not disturb" to nawet autolapy i inne powiadomienia w trakcie treningu nie wibrują.
u mnie to nie działa, po włączeniu tego trybu, start i stop aktywności dalej jest sygnalizowany dźwiękiem i wibracjami.
cichy70 napisał(a):
w Garmin Connect można ustawić jakie powiadomienia maja do nas przychodzić w trakcie i poza treningiem i jeśli typ ma ich być sobracja dźwięk itd
czegoś takiego nie znalazłem, widzę gdzie mogę wyłączyć dźwięk (opisany jako alerty) i wibracje, i tak jak piszesz w trakcie i poza treningiem. Ale odnosi się to do wszystkich sportów. No nic dobre i to. W polarze można to definiować do każdego sportu z osobna.
spens napisał(a):
Czy faktycznie chipset GPS Sony zastosowany w nowych zegarkach jest takie kiepski jak wszysycy mówią.
Ale to wszyscy to masz na myśli zegarki suunto, polar i garmin, wrzucone do jednego worka z nazwą chipset GPS Sony?
Na razie mam za małą próbkę to wypowiadania się, i nie mam z czym porównać bo w innych zegarkach miałem wyłączony GPS, po jednym biegu ślad na mapie wyglądał poprawnie, żeby nie napisać bardzo dobrze.
Za to zauważyłem że zegarek ma jakieś bugi, chcemy coś wyłączyć, pokazuje że jest wyłączone, a to dalej działa. Miałem tak z nadgarstkowym pomiarem tętna. Chciałem to wyłączyć i nie dało się. Dopiero jak zrestartowałem go, to przestał działać pomiar z nadgarstka. Z tego co zrozumiałem to Jan123 miał coś takiego z pulsoksymetrem.