Znowu problem z butami na forum

ika
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam forumowiczów, dziękuję za odpowiedzi na moje poprzednie pytanie i za wsparcie. teraz przymierzam się do kupna butów i pomimo bogatej wiedzy jaką znalazłam na forum, nadal potrzebuję rady. Z testu wodnego wychodzi mi, że potrzebuję butów Stability, bo odcisk mam normalny, ale zaniepokoił mnie rysunek na jednej ze stron angielskich, a mianowicie pięty lekko zakrzywione do środka, jakby kostki do siebie, czyli lekkie "iksy". Ja mamtakie kostki i pytanie czy buty nadal stability, czy inne?? Podeszwy ścieram po zewnętrznej stronie jak przy małej pronacji. Tonę w gąszczu butów!!!
PKO
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:niewiem:
A podeszwę zdzierasz od zewnętrznej na pięcie czy wzdłuż całej podeszwy (także palce).?

Można jeszcze starać obserwować siebie w trakcie biegu. Ale do tego potrzebna jest druga osoba, najlepiej kamera, lub chociaż aparat fotograficzny (na jakimś biegu ktoś nieopacznie zrobił mi zdjęcie i jest ono w necie- widać jak na dłoni, że supinuję)
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
ika
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hmmm muszę w takim razie jeszze lepiej to sprawdzić
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ