Ja mam ten sam problem. Wszystko zrobione jak w instrukcji. Powiadomienia na zegarku włączone.
Najpierw trzeba ustawić w movescount na kompie w zaawansowanych ustawieniach trybu sportowego, a potem włączyć w zegarku
- w którym miejscu na zauważałem nigdzie w ustawieniach zaawansowanych opcji zaznaczenia powiadomień.
OK, pogrzebię w instrukcji, dzięki
edzia: już wszystko wiem, dzięki

Najpierw trzeba ustawić w movescount na kompie w zaawansowanych ustawieniach trybu sportowego, a potem włączyć w zegarku

I jeszcze jedno pytanie:
Czy jest możliwość, żeby w zegarku Ambit 3 Run podejrzeć powiadomienia, przeczytać treść smsów i sprawdzić, kto do nas dzwonił?
W instrukcji jest napisane:
Cytuj:
Aby wyświetlać powiadomienia na zegarku
1. Naciśnij przycisk [Start Stop], aby wyświetlić menu startowe.
2. Za pomocą przycisku [Light Lock] przewiń w menu do pozycjiPOWIADOMIENIA i zatwierdź
wybór przyciskiem [Next].
3. Przewijaj powiadomienia za pomocą przycisków [Start Stop] lub
Wszystko fajnie, tylko że w menu startowym nie mam pozycji "POWIADOMIENIA". Umiem je włączyć i faktycznie, jak ktoś do mnie dzwoni, czy pisze smsa, to jak jestem super szybki udaje mi się skrawek zobaczyć, ale nie mam możliwości obejrzenia tego w całości, ani wrócenia do tego później. Nie widzę też kto dzwoni. Najczęściej powiadomienie dostaję już po fakcie jako połączenie nieodebrane bez informacji kto dzwonił.