Ndz, 19 lipca 2026, 17:18
Ndz, 26 lipca 2026, 17:22StaryElf21 pisze: ↑19 lip 2026, 18:18 Hej,
jestem zły na siebie bieg mi się dziś nie udał. Boję się psów. Prebiegłem dziś 10.89km i na 5km spotkałem rottwailera bez kagańca, obroży i smyczy. Obok szli właściciele i powtarzali „nie ugryzie”, „nie ugryzie” sęk w tym że nie wierzę innym ludziom a szczegolnie tym z rottwailerem. Czuję że mimo wszystko strach a potem złość spowodowała że biegłem szybciej niż rzeczywiście zamierzałem. Miałem dziś biec w tempie 5:50 min/km lub 6:00 min/km ale to się niestety nie udało. Natomiast skróciłem długi bieg tak jak zamierzałem. Pełne statystyki to 10.89km; tempo 5:36 min/km oraz czas1 godzina 00 minut i 58 sekund. Bieg ocenię bardziej na 6 na 10. Oddech w miarę spokojny ale cięższy niż w piątek.
A teraz podsumowanie tygodnia ...
StaryElf21 pisze: ↑26 lip 2026, 18:22 Hej,
Jestem zły na siebie bieg mi się dziś nie udał. Boję się psów. Prebiegłem dziś 10.89km i na 5km spotkałem rottwailera bez kagańca, obroży i smyczy. Obok szli właściciele i powtarzali „nie ugryzie”, „nie ugryzie” sęk w tym że nie wierzę innym ludziom a szczegolnie tym z rottwailerem. Czuję że mimo wszystko strach a potem złość spowodowała że biegłem szybciej niż rzeczywiście zamierzałem. Miałem dziś biec w tempie 5:50 min/km lub 6:00 min/km ale to się niestety nie udało. Natomiast skróciłem długi bieg tak jak zamierzałem. Pełne statystyki to 10.89km; tempo 5:36 min/km oraz czas1 godzina 00 minut i 58 sekund. Bieg ocenię bardziej na 6 na 10. Oddech w miarę spokojny ale cięższy niż w piątek.
A teraz podsumowanie tygodnia ...