Adaptacyjny Biegacz - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

mgrzeg
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:09
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Strasznie mocne te treningi! Kiedy najbliższy test/zawody?
PKO
mgrzeg
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...nie licząc samotnej piątki 20.06 ;) Coś w prawdziwym boju, w większej grupie. 20.06 mamy w Warszawie Bieg Ursynowa na 5km, całkiem spora impreza, ale pewniej bliżej Ciebie też coś jest. Parkrun chociaż ;)
RysK0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

mgrzeg pisze: 31 maja 2026, 23:59 ...nie licząc samotnej piątki 20.06 ;) Coś w prawdziwym boju, w większej grupie.
...
Ta "samotna" piątka ma swój urok, uczestnicy startują co 15 sekund i masz do wyboru, albo próbujesz wyprzedzić tych przed tobą albo nie dać się wyprzedzić tym z tyłu :oczko:
Parkrun mam niedaleko a jeszcze mnie tam nie było, trudno uwierzyć ale nie mam czasu - to skomplikowane :hejhej:

A na marginesie, kłuje mnie lekko w prawym "dwugłowym" :O , chyba po podbiegach i będzie w tym tygodniu kombinowane. Wesołe jest życie ... jak nie sraka to urok!
mgrzeg
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozumiem, że będziesz gonił tych przed Tobą :) Start jest mieszany, czy zakładasz na jaki czas biegniesz i w takiej kolejności odbywa się bieg (w sensie przed Tobą i za Tobą będą ludzie biegli na czasy 19:00-20:00)?
A przechodząc do ostatniego wpisu i 'inteligentów' - rozumiem, że korzystasz z darmowej opcji i skonfigurowałeś sobie to z Chat GPT i tam prowadzisz normalną konwersację?
Edit: Nie Chat GPT, tylko Gemini, ale jeden pies - chodzi o konwersację :)
RysK0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Tak, korzystam z darmowej opcji a
komunikuję się przez " Czat trenera AI"

Obrazek
Obrazek

Pierwszą konfigurację najlepiej przeprowadzić na komputerze, cały proces jest opisany tu:
https://www.cliveking.net/setup.html

W części:"Gemini Setup"
Step 1 — in a web browser (recommeded CHROME, EDGE or BRAVE) goto Gemini App, geminiapp.montis.icu and connect...

Co do startu, dawniej należało podać oczekiwany wynik i na tej podstawie ustalana była godzina startu, startowało się z osobami o podobnych możliwościach. Jednak organizatorzy odeszli od tej formy, pewnie za dużo roboty z tym było.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ