Tej wątróbki nie czuc ani smaki, ani zapachu, maliny i jagody neutralizuja smak i zapach watrobi.Arek Bielsko pisze:pojechałeśYahoo pisze:Coś podobnego mogę polecić, bardzo kontrowersyjny shake potreningowy:
* maliny [120g]
* jagody [80g]
* banan [jeden]
* pestki dyni [4 łyżeczki]
* sok warzywny np z buraka bądź owocowy np z granata [około 300ml]
* surowa świeża wątróbka wołowa/drobiowa/świńska etc [około 100g]
* cynamon [szczypta]
* czosnek [1 ząbek]
* korzeń kurkumy [1-2 sztuki]
wg mnie mega przekombinowany skład, pomieszane wszelkie możliwe smaki
nie każdemu wejdzie wątróbka surowa
czosnek z owocami ??
1-2 szt korzenia kurkumy (wychodzi ok.20-30g) to zdeka za dużo...
Wierzbicka i Mauricz tak stosują. Wiec mozna im zadac pytanie co daje i dlaczego..
Czosnek jako antyoksydant z korzeniem kurkumy. (Mialem na mysli 2 male korzenie, badz 1 wiekszy)
Kazdy by dodal taka warosc jaka uzna za słuszną i rozsądną, nie nalegam nikomu tak czy tak.
Tego czosnku ledwo czuc.
Wysłane z mojego DUK-L09 .