Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Zamknij

Plan testowy

Założenia.

Długi niedzielny bieg to główny trening
6x20s - to są dwudziestosekundowe przebieżki - przebieżka to taki odcinek który jest ładny, szybki ale nie za szybki - w warunkach wyścigu tempo przebieżki jesteśmy w stanie utrzymać przez około 2 min.

p - to podbiegi - o tym jeszcze będzie mowa
Przydadzą się testy - jakieś wyścigi na krótszych dystansach żeby móc ocenić rozwój.

Pierwsze 5 tygodni jest w miarę szczegółowo, dalsze zobaczymy co się będzie działo.

Data Dzień Czas/dystans
Intensywność
21.11.2010 niedziela

easy
22.11.2010 poniedziałek


23.11.2010 wtorek 40min+6x20s

24.11.2010 środa


25.11.2010 czwartek 30min + 20 min żwawiej
tempo do 10k
26.11.2010 piątek


27.11.2010 sobota stadion

28.11.2010 niedziela 1h
easy
29.11.2010 poniedziałek


30.11.2010 wtorek 40min+6x20s

1.12.2010 środa


2.12.2010 czwartek 30 min + 20min T10k

3.12.2010 piątek


4.12.2010 sobota stadion

5.12.2010 niedziela 1h20
easy
6.12.2010 poniedziałek


7.12.2010 wtorek 40min+6x20s

8.12.2010 środa


9.12.2010 czwartek 30 min + 20min T10k

10.12.2010 piątek


11.12.2010 sobota stadion

12.12.2010 niedziela 1h30
easy
13.12.2010 poniedziałek


14.12.2010 wtorek 40min+8x20s

15.12.2010 środa


16.12.2010 czwartek 30 min + 15min T5k

17.12.2010 piątek


18.12.2010 sobota stadion

19.12.2010 niedziela 1h30
easy
20.12.2010 poniedziałek


21.12.2010 wtorek 50min+8x20s

22.12.2010 środa


23.12.2010 czwartek 30 min + 15min T5k

24.12.2010 piątek


25.12.2010 sobota stadion

26.12.2010 niedziela 1h40
easy
27.12.2010 poniedziałek


28.12.2010 wtorek 50min+8x20s

29.12.2010 środa


30.12.2010 czwartek 20min + 30min T10k/cross

31.12.2010 piątek


1.01.2011 sobota stadion

2.01.2011 niedziela 1h50
easy
3.01.2011 poniedziałek


4.01.2011 wtorek 50min+10x20s

5.01.2011 środa


6.01.2011 czwartek


7.01.2011 piątek


8.01.2011 sobota stadion

9.01.2011 niedziela 1h50
easy
10.01.2011 poniedziałek


11.01.2011 wtorek 1h+10x20s

12.01.2011 środa


13.01.2011 czwartek


14.01.2011 piątek


15.01.2011 sobota


16.01.2011 niedziela 2h
easy
17.01.2011 poniedziałek


18.01.2011 wtorek 1h+10x20s

19.01.2011 środa


20.01.2011 czwartek


21.01.2011 piątek


22.01.2011 sobota


23.01.2011 niedziela 2h20

24.01.2011 poniedziałek


25.01.2011 wtorek 1h+10x20s/p

26.01.2011 środa


27.01.2011 czwartek


28.01.2011 piątek


29.01.2011 sobota


30.01.2011 niedziela 2h – 2h30

31.01.2011 poniedziałek


1.02.2011 wtorek 1h+10x20s/p

2.02.2011 środa


3.02.2011 czwartek


4.02.2011 piątek


5.02.2011 sobota


6.02.2011 niedziela 2h – 2h30

7.02.2011 poniedziałek


8.02.2011 wtorek 1h+10x20s/p

9.02.2011 środa


10.02.2011 czwartek


11.02.2011 piątek


12.02.2011 sobota


13.02.2011 niedziela 2h – 2h30

14.02.2011 poniedziałek


15.02.2011 wtorek 1h+10x20s/p

16.02.2011 środa


17.02.2011 czwartek


18.02.2011 piątek


19.02.2011 sobota


20.02.2011 niedziela 2h – 2h30

21.02.2011 poniedziałek


22.02.2011 wtorek 1h+10x20s/p

23.02.2011 środa


24.02.2011 czwartek


25.02.2011 piątek


26.02.2011 sobota


27.02.2011 niedziela 2h – 2h30

28.02.2011 poniedziałek


1.03.2011 wtorek 1h+10x20s/p

2.03.2011 środa


3.03.2011 czwartek


4.03.2011 piątek


5.03.2011 sobota


6.03.2011 niedziela 26

7.03.2011 poniedziałek


8.03.2011 wtorek 1h+10x20s

9.03.2011 środa


10.03.2011 czwartek TM

11.03.2011 piątek


12.03.2011 sobota


13.03.2011 niedziela 28

14.03.2011 poniedziałek


15.03.2011 wtorek


16.03.2011 środa


17.03.2011 czwartek TM

18.03.2011 piątek


19.03.2011 sobota


20.03.2011 niedziela 30

21.03.2011 poniedziałek


22.03.2011 wtorek


23.03.2011 środa


24.03.2011 czwartek


25.03.2011 piątek


26.03.2011 sobota


27.03.2011 niedziela 32

28.03.2011 poniedziałek


29.03.2011 wtorek


30.03.2011 środa


31.03.2011 czwartek


1.04.2011 piątek


2.04.2011 sobota


3.04.2011 niedziela 30

4.04.2011 poniedziałek


5.04.2011 wtorek


6.04.2011 środa


7.04.2011 czwartek


8.04.2011 piątek


9.04.2011 sobota


10.04.2011 niedziela 18


11.04.2011 poniedziałek


12.04.2011 wtorek


13.04.2011 środa


14.04.2011 czwartek


15.04.2011 piątek


16.04.2011 sobota


17.04.2011 niedziela MARATON